Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z nadziejami

Pomozcie mi rozwiac moje watpliwosci... Licze na Wasza wiedze

Polecane posty

Witam. milo mi, ze czytacie moj post. powiedzcie mi prosze... Otoz zastanawiam sie czy przypadkiem nie jestem w ciazy. moze ktoras z Was tez miala takie objawy. miesiaczke mialam 15.04 i nie zabezpieczalismy sie. w sumie to teraz powinnam miec dni plodne. co do objawow to : czuje taka niabrzmiale wargi sromowe *pochwa tez jest opuchnieta *mam bardzo wrazliwe sutki *ogolnie to chodze bardzo zmeczona, rano nie moge wstac, po poludniu musze sie chociaz na godz polozyc bo padam z nog *mam zawroty glowy Sadzicie, ze moglam zajsc w ciaze w 3 dniu cyklu? to za szybko na objawy

dziewczyny napiszcie cos bo chyba schizuje

Gość ZoSiASaMoSiA....
Moja droga! Zrób test i może to rozwieje Twoje podejrzenia. A test z krwi (beta hcg) to juz da pewność w 100%. Powodzenia! ;)

ZoSiASaMoSiA.... na test z moczu to chyba jest za wczesnie a co do bety to z checia polecialabym na badanie ale mieszkam w de i tutaj niestety tak od reki nie robia tego badania :(

Gość ZoSiASaMoSiA....
Czyli musisz się uzbroić w cierpliwość i poczekać czy będzie okres czy tez nie. Postaraj się tak nie skupiać na swoim organiźmie i wyszukiwać objawów. U mnie w bliźniaczej ciąży jakiekolwiek objawy pojawiły się ok.2m-ca ciąży,więc spokojnie czekaj. :)

Gość ZoSiASaMoSiA....
*organizmie -miało być ;)

w poprzednia ciaze zaszlam w grudniu. 2.12 mialam @... 23 dostalam tak jakby zapalenia pecherza (taki mi sie wydawalo) obudzilam sie w nocy z bolami... poszlam do toalety. kilka h tam spedzilam wijac sie z bolu. od tego dnia caly czas spalam... tylko usiadlam a oczy mi sie zamykaly. w sylwestra zrobilam test, ktory wyszedl pozytywny. niestety w 12 tyg poronilam ta ciaze.

Gość Bambaryka147
W 3 dniu cyklu to raczej nie mozliwe. Poza tym objawy nie pojawiaja sie 2 tyg pomstostumku....bosz...

Gość ZoSiASaMoSiA....
Współczuję ale uszy do góry. :) Ja też straciłam pierwszą ciąże w 8tyg. a potem po pół roku zaszłam z bliźniaczkami. Może faktycznie teraz Ci się udało. Trzymam kciuki! :)