Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matki IV Kwartału 2012r

Matki IV kwartału 2012r- zjednoczmy siły!

Polecane posty

Gość Matki IV Kwartału 2012r

Jeśli jesteś Matką IV kwartału 2012r lub chcesz wesprzeć naszą inicjatywę, dołącz do nas. Od kilkunastu godzin jesteśmy na facebook: www.facebook.com/pages/Matki-IV-Kwartalu-2012r/177589719063801 Osoby pragnące aktywnie nas wspierać prosimy również o kontakt mailowy: matkiIVkwartalu2012r@wp.pl

Gość buhahhahahahhahahahahehehehehe
no chyba was pogieło heheh

Gość ja pierdzieleeeeeeee
absolutnie, nie pomoge - pomoglam matkom I kwartalu, zbieralam dla nich podpisy mimo, ze jestem matka II kwartalu - i co? gdy bylo podejrzenie, ze sie nie zalapia to zolzy apelowaly, ze skoro im sie nie udalo, to i niech matkom z II kwartalu zabierze sie przywileje "bo to niesprawiedliwe" zadnej pomocy z mojej strony wiecej!

Gość Mama od kwietnia 2012
Puknijcie sie w łeb idiotki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Gość marbrie
Matki i Ojcowie niemowląt ur. w IV kwartale 2012r, przyłączcie się! www.facebook.com/groups/491050014294401/

Gość no i???
rozumiem ze 1 kwartał 2013 roku walczył o roczny macierzyński aleee 2012 r? juz chyba przesadzacie ?

Gość aocochodzi
a o co chodzi?

Gość Mama I kwartału
Do "ja pierdzieleee" Przykro mi w imieniu Mam I kw. Wiem, że pojedyncze osoby snuły takie wizje, choć starałyśmy się je tłumić ze wszystkich sił! Celem głównych przedstawicielek, które czuwały nad wszystkimi działaniami, nigdy nie było apelowanie do polityków o przesunięcie daty na 2014 r.- zawsze podkreślały, że walczą tylko o pierwszy kwartał. Nawet w rozmowie z Premierem to zaznaczyły, że nie chcą, by ustawa weszła w życie później, tylko wcześniej, tj. w czerwcu, by objęła dzieci z całego rocznika 2013. Proszę, pomagaj innym, nie niszcz w sobie takiej pięknej cechy, a na buraków zawsze można trafić, zawsze i wszędzie, niestety!

Gość Rothunda
w ten sposób wszystkie matki będą zaraz walczyć, no ja jestem matka 1 KWARTAŁU 2011 I TEZ CHCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Mama I kwartału
Otóż nie będą walczyć inne mamy, bo prawo polskie nie działa wstecz. Dziś jest 30. kwietnia. Tak naprawdę zostało półtora miesiąca na proces legislacyjny, by nowa ustawa objęła wszystkie dzieci z rocznika 2013... Taka prawda.

Gość a syna nazwiesz
ale pomysły. Juz nie przesadzajcie.

Gość mamy z rocznika 2007
Jednoczcie się :D :D :D no poje.balo was do reszty?

Gość zenada 2012!
rozumiem cały rocznik 2013,ale nie rozumiem dlaczego tylko 4 kwartał 2012? a co z matkami z 3, 2, 1? co z pozostałymi latami? a co z tymi co się nie załapią a dzieli je jeden dzień?! no bez przesady!!!!!!! pogięło ten 2012, mysla ze jak 2013 się udało to tez cos ugrają, zenada roku normalnie

Gość też matka
Ale z Was idiotki... I co ? Jak któraś urodziła w październiku to już jej się urlop macierzyński skończył! Wróciła do pracy i co? Bonusik teraz taki? Jeszcze raz na macierzyński? Popieprzyło Was i to zdrowo. Przynajmniej byście się nie ośmieszały brakiem podstawowej wiedzy z matematyki. 24 tygodnie już dawno minęły dla większości matek IV kwartału

Gość secretgarden_
ja proponuje zeby zjednoczyly sie rowniez matki z III kwartału 2009 i udzielono nam zaleglego urlopu macierzynskiego w wmiarze brakujacych 30 tygodni

Gość z gwiazdką
A ja uważam iż rocznym urlopem macierzyńskim powinny być objęte wszystkie matki których dzieci urodziły się od momentu ogłoszenia przez Pana PREMIERA :) propozycji zmiany wymiaru urlopu macierzyńskiego a było to w 2012 roku - wrzesień.

Gość i co jeszcze?
Taaa jasne, a może od wtedy, gdy o tym pomyślał? bezsensu

Gość PUKNIJCIE SIĘ
CZY TAK TRUDNO KRETYNKI ZROZUMIEĆ ŻE PRAWO NIE DZIALA WSTECZ? MOJA INICJATYWA JEST TAKA-TROCHĘ EDUKACJI NIM ROZKRACZYCIE GIRY BO POTEM DZIECKO MA PRZYGŁUPA ZA MATKĘ.

Gość Uważam, że mojej mamie, która
urodziła mnie w 1983 też się należy.

Gość mama bliźniaków z IV kwartału
Matki bliźniaków IV kwartału 2012 ! my łapiemy się na nowy urlop rodzicielski:)

Gość gość
matki IV kwartału 2012 przynajmniej wszystkie macie becikowe - od 2013 r zmieniły się przepisy. Więc stulcie pyski !!