Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utrzymuje faceta

Rodzice chcą bym zerwała z facetem

Polecane posty

Gość utrzymuje faceta

Otóż problem jest natury bardziej osobistej. Mam już jedno dziecko w wieku 7 lat i chcę by miało ono ojca. Dlatego postanowiłam że ja będę faceta utrzymywać, gotować, sprzątać, prać i wszystko robić, tylko dlatego żeby mój syn miał jakiś wzór w domu. Kogokolwiek do naśladowania. Dlatego się z nim związałam. Moja matka do mnie znowu ty robisz na cały dom, przyjdą tez za jakiś czas inne dzieci a ty dalej będziesz robić na chłopa nieroba, zrezygnuj z tego póki czas. Ojciec powiedział że zabierze mi mieszkanie jeśli dalej ten gościu będzie mieszkał pod jego dachem. Więc zabrali do siebie na dzisiejszą noc dzieciaka i ja musze ze swoim zerwać...

Gość yyyKafeKrytykant
a jaki wzor ma twoje dziecko? ojciec nierob i len, w dodatku bez honoru i matka sluzaca-desperatka

Gość utrzymuje faceta
Dziecko mam z innym facetem. Z poprzedniego związku, poprzedni facet też był bezrobotny i nie szukał zatrudnienia. Teraz zwiazałam się z drugim, bo chciałabym żeby moje dziecko miało męski wzór.

Gość Moherowy berecikkk
Gdyby to nie było dla Ciebie problemem nie pisała byś teo tylko to zrobiła a kolejny temat mial by kontekst pzrszłościowy. Kochasz go - w tym sęk. Dobrze radzę. Daj mu szansę bo on chce się zminic ale Polskie reali sa inne. Powiedz mu by zwiekszył swoje wykształcenie. Namow go i zrobi to. W dzisiajszych czasach srednie to minimum a on tego nie ma w tym sęk. A bez sredniegodo pracy nie chca wiec to nie jego wina. Niech zrobi wyksztalcenie . W tym zcasie dorywczo bedzie pracowal. Ale nie zrywaj z tym kogo kochasz. Zadziałasz wbrew naturze ludzkiej i Boskiej

Gość dhshs
Hahaha swietny wzór, ktory siedzi Jak wrzod na tylku:D

Gość reeen
ty w pracy a on sąsiadke puka hehe. No super układ ! kupiłaś dziecku tatusia, wzór godny naśladowania , dzieciak przyzwyczai się do tego że kobieta wszystko robi a facet siedzi w domu i pierdzi w stołek.