Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość eljar

areszt sledczy bialoleka. prosze o pomoc!

Polecane posty

Gość eljar

Witam ! W zeszla srode moj chlopak zostal deportowany z holandii do polski, do Aresztu sledczego Bialoleka. Nie dzwonil, nie pisal, nie wiem nic. Dzis ja tam zadzwonilam i Pani z dzialu Ewidencji poinformowala mnie, ze owszem jest tam i w przeciagu 2-3 tygodni byc moze wysla go do aresztu do naszego miasta. Kazala mi zadzwonic do dzialu Penitencjarnego lecz telefonu nikt nie odbieral ... Dowiedzialam sie w jaki sposob moge mu wyslac pieniadze i karte do telefonu ale na chwile obecna przebywam w Holandii i jestem ''zielona '' jesli chodzi o ZK itp... Moj chlopak popelnil przestepstwo kilka lat temu i teraz jestem zupelnie bezradna. Nie wiem co mam robic i w ktora strone zaczac dzialac. Jaka karte do telefonu moge mu kupic i w jaki sposob ja wyslac. Czy jest mozliwosc przelewu z konta walutowego na ich konto polskie? W ciagu ilu dni dojda mu te pieniadze? Jakie sa warunki w tym wiezieniu i czego powinnam sie wlasciwie spodziewac? Bardzo prosze o porady, o jakas podpowiedz bo jestem tutaj sama a na chwile obecna nie moge sobie pozwolic na przyjazd do kraju. Prosze o pomoc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować