Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjvkb

Dior - Poison, używał ktoś różnych rodzajów?

Polecane posty

Gość hjvkb

Cześć, mam taki problem. Jakiś czas temu przypadkiem natknęłam się na Hypnotic Poison. Cudowny zapach, zakochałam się i nabyłam. Długo trzyma i ta piękna vanilia. Później kupiłam w ciemno Midnight Poison, to niestety było rozczarowanie i porażka. Zapach dość ciekawy, jednak nie w moim stylu, ale nie o to chodzi. Jest dużo mniej trwały. To samo Poison w zielonym jabłku. Też to zauważyłyście czy ja miałam pecha??? Na pewno jest to oryginał, bo jedne pochodzą z Sephory, drugie z Douglasa. Hypnotic trzyma mi 2-3 tygodnie, Midnight parę dni!!!

Gość ja miałam dior
piure poison:) rewelacja, jaśmin ....zakochałam się w nich:)

Gość ja miałam dior
pierwszą butelkę kupiłam we włoszech - zapach trzymał nawet po wypraniu bluzki, drugi flakonik kupiony w sephorze...i niestety to już nie jest to:( nie trzyma tak długo i niestety różni się troszkę zapach

Gość hjvkb
Jasna cholera, ciekawe czemu tak jest? :(

Gość ja miałam dior
też się zastanawiam, dałam kupę kasy i dooopa:(

Gość tylko Hypnotic
według mnie. reszta "trucizn" - szkoda zachodu.

Gość Sasasasasasasasasasasasasasa
Chanel Coco Mademoiselle

Gość hjvkb
Poison trudno powiedzieć, bo póki co raz tylko psikałam, ale Midnight to jakaś porażka :( Hypnotic trzyma długo, zarówno tester kiedy próbowałam był trwały, jak i kupiony przeze mnie perfum...

Gość Sasasasasasasasasasasasasasa
Chanel Coco Mademoiselle, do śmierci będę go używać. Polecam wszystkim, które lubią delikatne, zmysłowe megatrwałe zapachy

Gość hjvkb
Sasasasasasasasasasasasasasa - to nie jest topic pochwalny jakie perfumy sobie kupiliśmy tylko chciałabym wiedzieć, czy ktoś trafił na takie same do dupy ORYGINALNE Poisony jak ja :P proszę o wyrozumiałość.

Gość ja mam pure poison
w tej bialej opalizujacej butelce i dlugo sie utrzymuje. moze na Twojej skorze tak reaguja.

Gość ja używałam Pure Poison
są piękne :) swieze, delikatne, mega kobiece.. Bardzo ladny zapach, jeden z najladniejszych jakie mialam kiedykolwiek na sobie :) A co do tej swiezosci.. To roznie jest z roznymi perfumami. Nie sugeruj sie marka - to ze to jest Dior, nie znaczy ze będzie trwały. Zależy to od wielu czynników, czasem zwykle pachnidło z bazaru jest bardziej trwałe niż oryginalny zapach z Sephory :) Kocham perfumy i sie nimi interesuje, mam duzo ich rodzajow. I musze przyznac, ze marka to nie wszystko, niekotre, nawet bardzo drogie perfumy trzymaja bardzo krotko. Generalnie jest tak, że im cięzszy zapach tym trzymaja one sie na skórze dłużej, a im bardziej świezy, kwiatowy, taki typowy lekki zapach, tym jego trwalosc jest krotsza :) Dobra trwałość maja perfumy Chanel, szczegolnie te duszace zapachy w stylu nr 5. A z Diora to polecam Miss Dior Cherie, one są bardzo trwałe :)

Gość ja używałam Pure Poison
chodzilo mi w 2 akapicie, "a co do tej trwałości" pomylka :P

Gość hjvkb
No faktycznie te niebieskie Poisony Midnight są bardziej świeże niż czerwone Hypnotic. Choć niby jedne i drugie mają orientalne nuty. Ale różnica jest powalająca. Rozczarowałam się :(

Gość gość
Poisonów masz 4 rodzaje trudno powiedzieć który był wąchany jako pierwszy i czy był oryg. A w dobrej cenie dostaniesz na www.perfumeria.in sa też i próbki 20 ml w dobrych cenach to warto zakupić na samo wypróbowanie zapachu