Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzeba się wspomóc

castanginus- jak brac?

Polecane posty

Gość trzeba się wspomóc

czy jest dostępny bez recepty? zamierzam zacząć przyjmować ten lek bo wiem ze pomaga zajść w ciążę a mi coś nie wychodzi i chciałbym spróbować bo wiem ze wielu Paniom pomógł. w którym dniu cyklu zacząć? ile tabletek?> jak to wygląda? dziękuje z góry:)

Gość trzeba się wspomóc
upup

Gość trzeba się wspomóc
CASTAGNUS oczywiście, przepraszam

Gość ja jestem za tym
przez 3 miesiace. 1 tabletka na dobe przy wadze do 60 kg lub 2 tabletki na dobe przy wadze powyzej 60 kg tak, jest dostepny bez recepty zaczyna sie w 1 dniu cyklu

Gość trzeba się wspomóc
Kochana a mogłabyś napisac więcej? mam go brać codziennie, bez przerwy? czy on wywołuje owulację? na czym polega ta jego magiczna moc? nie orientuję się:) czytałam ze dobrze go stosować z wiesiołkiem, ale nie wiem czy chodzi o tabletki? dziękuję? ps. z Twoich doświadczeń wynika że naprawdę pomaga zaciążyć?

Gość ja jestem za tym
tak, masz go brac codziennie przez 3 miesiace to nie tak ze on wywoluje owulacje, bo biora go czesto osoby ktore owuluja to lek ktory obniza prolaktyne a podwyzsza progesteron, dzieki czemu jesli ktos ma duze rozbieznosci w dlugosci cykli i slaba faze lutealna, ma wieksza szanse na ciaze bo organizm sie normalizuje nie jest wiec tak ze ten lek to cudo ktore w magiczny sposob zwieksza szanse na ciaze, on te szanse zwieksza tylko wtedy, jesli sa zmniejszone przez a wysoka prolaktyne i/lub za niski progesteron, przez co nie dochodzi do owulacji lub faza poowulacyjna jest za krotka by sie zarodek zagniezdzil mozesz go stosowac z wisiolkiem ale ja stosowalam bez, po obnizeniu prolaktyny samoczynie podwyzszyl mi sie estradiol wiec i sluzu mi przybylo :)

Gość trzeba się wspomóc
ja śluz płodny mam (przezroczysty, ciągnący się, wygląda jak kurze białko- więc chyba prawidłowy) ale cykle nieregularne- raz 30 dni, raz 44...nie wiem sama czy mam owulację, a le skoro sluz jest prawidłowy to chyba owulacja występuje? i trwa on (ten śluz) ok.5-6 dni