Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penelopasss

test a maz- poradzcie kobietki!

Polecane posty

Gość penelopasss

Zrobiłam test, 5 dni przed terminem okresu, wyszedł pozytyw.Jakradzicie powiedziec mezowi czy czekac na termin okresu i dopiero wtedy testowac i mu powiedzieć?

Gość penelopasss
Właśnie mnie tez nosi :) tymbardziej ze to byl poprawdzie pierwszy intensywny cykl staran.

Gość modyfikowana mama
Ja bym powiedziała.

Powiedz mu ale zaznacz, ze to jeszcze nie jest na sto procent pewne zanim nie pojdziesz do gina:).

Gość acer......
ja też bym nie wytrzymała ale zawsze chciałam kupić maleńkie buciki w pudełeczku i do tego dołączyć pozytywny test :)

Gość do mamabruna
i co?nasikalas na parkingu i mu pokazalas?czy jak? bo nie rozumiem co sie ma kupowanie testu do powiedzenia mezowi o ciazy

Gość penelopasss
Spekalam i powiedziałam mu. Tak jak ktos napisał wyżej pow mu również ze to jeszcze na sto procent niepewne. Takze czekam teraz na termin okresu, mam nadzieję ze ujrze dwie grube krechy ;)

Gość penelopasss
*pewne ;)

Napisalam, ze razem bylismy kupic test a nie ze robilam go w samochodzie:). Chodzilo o to, ze moj m wiedzial o tescie i mozliwej ciazy od poczatku, wiec nie mialam dylematu czy i kiedy powiedzjec. Teraz jakos pojasnialo? :)

Gość u mnie było tak
U mnie było tak, że zrobiłam sobie dzień wolny od pracy i coś mi zaczęło nie grać pojechałam po test i kupiłam 5 testów. Wszystkie pozytywne. Umówiłam się do gina i termin był za 2 dni. Nic nie pisnełam słowem i jak ginekolog potwierdzi to kupiłam butki i dołączylam zdjęcie USG i pięknie zapakowałam. Zrobiłam elegancka kolację i dałam widziałam w jego oczach łzy szczęścia. Był to 8 tyg. ciąży. Nasz pierwszy miesiąc starań.

Gość sąsiadka w ciąży i z 5 letnią
Później chodził że mną na każdą wizytę.

Gość ciekawasasasa
zazdroszcze