Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Mogę być latami samotna, ważne żebym mogła go czasami widywać

Polecane posty

dotykać, pocałować...Wiem, ze będę samotna. Przecież nie mogę zyć z kimś innym w związku gdy tak bardzo mocno kocham mojego księcia. Pamiętam gdy pierwszy raz zostalam u Ciebie na noc kochanie...naszą pierwszą noc :( Byłam wtedy taka świeża, niewinna...naiwna :( ale nie żałuję niczego co związane z TObą kochanie :( Dzieki Tobie plakałam ze szczęścia, jak również z rozpaczy. Wiem, ze już się nie spotkamy, jeszcze tylko kilka razy się Tobą nacieszę :( juz niedługo los nas rozdzieli na jakiś czas...będę codziennie myślała o Tobie i płakała...i żaden facet mnie już nie dotknie :( do Ciebie należał pierwszy dotyk i ostatni tez bedzie Twój... czekam na chwilę gdy odnajdziemy się po latach, gdy znów mnie pocałujesz :( Dobrze, że mam Twój T-shirt, już na zawsze będzie przy mnie Twój zapach, niepowtarzalny, która sprawia, że płynę w morzu marzeń i wspomnień...

Gość Nikititka
Jesteś zerem. Zamiast wziąć życie za rogi to ciągle się żalisz. Jesteś dziwką i tyle!

Gość kiiiijjjjjjha
smutne :( a dlaczego musicie sie rozstac?

Gość heloiza999
Cebulka moze ty mi pomozesz, Tomek master shock wave mnie olewa, wiem, że podoba mu sie sasha grey, jestem do niej podobna, pofarbowalam wlosy na taki kolor jak ona ma i chcialabym aby zwrocil na mnie uwage, co robic?

Gość maryjusz1
Kogo obchodzą twoje dyrdymały. Nie interesują mnie one, zgłaszam temat do usunięcia, a autorkę do zbanowania.

Sluchaj dziewczyno, powiem ci jedno. Ty masz nierowno pod sufitem. Wybierz sie do psychologa. Wyczuwam silna depresje maniakalno schizofreniczna

Gość heloiza999
Madame Cebulka,pisze do ciebie poniewaz masz dobre relacje z masterem, polec mu mnie!

Gość hmmmmhmmm
nie znam Twojej historii, on wyjezdza czy po prostu ma Cie w doopie?