Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabrychaaaaaaa

problem z ANGIELSKIM, czy moze ktos mi pomoc????

Polecane posty

Gość gabrychaaaaaaa

witam, mialam dopowiedziec pare zdań do tekstu który wcześniej napisałam, ale nie jestem pewna czy są dobrze napisane.. czy mógłby to ktoś przeczytać i ewentualnie mnie jakoś naprowadzić? byłabym mega wdzięczna! pierwszy kawałek : -What's mean that during the micro environment we are able to improve our ideas for Odense University Hospital. Really useful for that is for example SWOT analisys, because we can check our Strengths or Weaknesses things ( if our product will have too much weaknesses things then we should change something in our project, or improve it as good as it will be possible.) Micro environment is helpful for every company because employees have to think how they would like to sell the product, for who they are doing it, who is their customers, and the most important.. from where they will get the money.

Gość gabrychaaaaaaa
drugi kawałek: -Because before when we started work with our ideas, we had made survey to be sure if employees and patiens will like our product. They were really helpful, because we improved a little bit our idea for product. We also know that people will use our product, what mean proceeds for us.

Gość gabrychaaaaaaa
trzeci: -Company have to pay to make their product real, but without proceeds, they will probably become bankrupts. Company need good business plan, which will work and bring success. czwarty: -We think that Hospital ( Government )should pay us, because it will be for their patients. Hospital will have guarantees of product, and people will use our application for free.

Gość gabrychaaaaaaa
piaty ( ostatni ) : - but to avoid ending in a situation like this, we would like to make contact with Hospital which will be good for two sides, for example contract for one year, and if the Hospital will resign after 3 months, they will pay us compensation and we won't be bankrupts. After one year the hospital can end the contract, or keep cooperation.

Gość gabrychaaaaaaa
contract a nie contact w piątym, przepraszam :)

Gość gabrychaaaaaaa
blagam o pomoc, chociaz malutką

Gość nieznamsiep
Before when? Jest taki twor?

Gość reerrrttr
to zapłać bezczelna dziewucho, a nie sie za darmo domagasz

Gość gabrychaaaaaaa
nie mam pewnosci czy jest ale czasem uzywam

Gość gabrychaaaaaaa
reerrrttr - chyba kpisz, za pomoc sie nie płaci.. co innego jakbym chciała żeby ktoś mi to napisał. Naucz się że czasami pewne rzeczy w życiu robi się bez warunkowo. Gdybym kazała płacić ludziom którym pomagam na codzień to bym sie ze wstydu spaliła

Gość sisi powieeem tak
masz racje Gabi, niektorzy ludzie po prostu za darmo to juz nic nie zrobia, to az przykre... gdybym umiala ci pomoc to bym pomogla, ale z angola to ja ledwo zdaje, powodzenia :) mam nadzieje ze trafi sie ktos milszy tutaj, chociaz watpie

Gość gabrychaaaaaaa
dziekuje :))

Gość trdt5t5
Myślisz, ze ktos bedzie czytał te twoje wypociny, poprawial i jeszcze odwalal za ciebie prace domową? za takie rzeczy sie placi, idz do czlowieka po anglistyce, zaplac mu i niech ci zrobi. ja pierdziele, ludzie to mają tupet. ZA TAKĄ POMOC SIE PLACI

Gość y6uy65uh67bu
nie po to kułam angielski i szłam na studia, żeby za darmo pomagać tym którzy sobie to olewali. i dla twojej wiadomości: za pomoc w pracy domowej, sprawdzenie i ewentualna korekcje błedów SIE PLACI, jak za wszystko. za darmo to mozesz jedynie dostac po mordzie.

Gość nieznamsiep
Boze co za ludzie, to nie ludzie to kurwy, juz nic nie potrafia bezinteresownie

Gość gabrychaaaaaaa
jestescie zalosni :) POPROSILAM o pomoc, czytacie tutaj o problemach ludzi zeby pocieszyc swoje sumienia, ale jak ktos napisze cos po angielsku to nagle za glupi komentarz trzeba zapłacić? jakby ktoś z was nie miał problemu w angielskim to by po porstu napisał że tekst jest ok czy nie i tyle. NIE NAPISAŁAM eby ktoś mi wszytsko poprawił, najlepiej przepisał, i jeszcze dopisał pare psudo inteligentnych zdan, tylko O TO ŻEBY PRZECZYTAĆ I EWENTUALNIE WSKAZAĆ BŁEDY KTÓRE SAMA POPRAWIE

Gość żałosna to sama jesteś
Myślisz że ktoś jest na tyle nawiny że będzie porpawiał taki długi tekst obcej osobie na necie i nic z tego nie będzie miał? a od siebie to ci powiem ze błedow tam masz mnostwo i to w 1 zdaniu to nawet za bardzo nie wiadomo o co chodzi. Myslisz ze jak ktos skonczyl anglistyke to dla niego poprawic taki tekst to nic? otoz po pierwsze musi poswiecic te parenASCIE MINUT, a po drugie na chooya mam jakiemus leniowi odwalac zadanie domowe??

Gość gabrychaaaaaaa
to chyba normalne że za to się nie płaci..tak samo za inne rzeczy które robi się żeby komuś pomóc. Pewnie za kawałek chleba dla biednego byście od razu chcieli medal dostać.. bo wy chodziliście do szkoły i pracujecie a takiemu się nie udało w życiu to od razu najlepiej zgnoić.. bo nic za darmo niby nie ma :P karma moi drodzy, nie życze wam żebyście kiedyś byli w pilnej potrzebie, ale życie jest przewrotne :)

i to nie głupi komentarz, bo masz tam błedów od zajebania. zainwestuj w swoja edukacje i zapisz sie na jakies korki z angola bo wstyd. a potem wymaga zeby jej obcy robili zadanie domowe. a wez wypierdalaj w polprzysiadach

a niby czemu ja mam ci pomagac? nie jestes nawet zadna moja koleżanka. tupet to ty masz nie powiem, pomagac jej bo ona prosi! jakbys nie miala co zrec to bym ci dala, ale nierobom zadan domowych za darmoche odrabiac nie bede

Gość gabrychaaaaaaa
człowieku naucz się czytać, POPROSIŁAM CZY MÓGŁBY MNIE KTOŚ EWENTUALNEI NAPROWADZIĆ GDZIE ZROBIŁAM BŁEDY a nie ZROBCIE TO ZA MNIE BO MI SIE NIE CHCE, gdybym umiała to bym zrobiła sama, i nikogo o pomoc nie prosiła, problem w tym że sama błedów nie widze w tekście który sama napisałam, i zawsze jest lepiej żeby to ktoś przecztał później. Z RESZTA SKORO NIE MASZ OCHOTY POMOC TO PO JAKIEGO GRZYBA TU WLAZŁAŚ? SAM TOPIC JEST O TYM ZE PROSZE O POMOC, A NIE ŻE PRZELEWAM KASE NA KONTO KAŻDEJ OSOBIE KTÓRA TU WEJDZIE.

Gość gabrychaaaaaaa
nikt Cie nie prosi przeciez :) nie napisałam tego do ciebie,t ylko do osoby która ewentualnie może mi pomóc. Pewnie sama angielskiego nie potrafisz, dlatego takiego tu bohatera zgrywasz :)

Gość pies z kulawa lapka
"What's mean that during the micro environment we are able to improve our ideas for Odense University Hospital." - nie bardzo rozumiem to "What's mean", co dokladnie chcialas powiedziec? Czy jest to nawiazanie do poprzedniego zdania? "Really useful for that is for example SWOT analisys, because we can check our Strengths or Weaknesses things ( if our product will have too much weaknesses things then we should change something in our project, or improve it as good as it will be possible.)" - ja bym raczej napisala "For example, the SWOT analysis would allow us to identify our strengths and weaknesses and apply any necessary changes and improvements" (nie pisze sie "things" po strengths and weaknesses i zle napisalas "analysis"). A dalej bym tak powiedziala: "Micro enviroment is esential for every company because it helps the employees to analyse the selling methods, who is the product addressed to, who are their customers and the most important - where they can get the money from." Srki, juz mi sie wiecej nie chce pisac, musialabym wiecej wiedziec o tym tekscie, do kogo jest skierowany i o czym jest i co dokladnie chcesz przekazac, zeby go poprawnie napisac.

Gość gabrychaaaaaaa
widac od razu jakim człowiekiem jesteś.. przechwalasz się, obrażasz innych, niczego nie zrobisz bez warunkowo, a tak naprawde jestes nikim z niczym :) szkoda takich ludzi ale wybic cięzko

Gość gabrychaaaaaaa
pies z kulawa lapka - dziekuje bardzo, jestes cudowna :)

Gość zbyszek jestem
heheheheh ludzie sa smieszni, chciec kase za to zeby dziewczynie powiedziec gdzie zrobila bledy, hahah gabrycha gdybys nie napisala ze to zadanie i po prostu wstawila watek po ang to hejterzy by ci od razu poprawki zrobili zeby pokazac ci jak kiepska jestes z angola a tu to tylko napisza ze jest zle i ida sobie w pizdu, ja skonczylem anglistyke i jestem nauczycielem od dwoch lat i teksty sa zrozumiale, co prawda uzylas prostego jezyka, ale jak ja rozumiem to zaden studencik nie powinien miec problemu ;) chyba ze to student marny

Gość ludzie to
kurwy jebane, nic za darmo w dzisiejszych czasach, az slina mi w gardle stanela jak czytalem to co ludzie tu powypisywali

Gość gabrychaaaaaaa
no miłe to to nie było :)

Gość magdaleeena 1887
no mi tez sie przkro zrobilo jak zobaczylam ze kazdy tutaj tylko pieniedzy od ciebie rzadał za pomoc, przeciez to jest nielogiczne! ludzie bez sumienia, ahhh gdyby moj mąż był w domu to bysmy ci pomogli, ale on teraz jest w pracy :(

Gość pies z kulawa lapka
Nie ma za co :) Jeszcze tylko Ci napisze, ze sie pisze "to avoid ending up in such a situation" zamiast "to avoid ending in a situation like this" i "won't go bankrupt" zamiast "won't be bankrupts"