Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola13186831

studia fizjoterapia

Polecane posty

Gość ola13186831

Hej, potrzebuje waszej pomocy i porady. Otóż za tydzień mam mature, i już od dawna myśle o wyborze studiów. Bardzo podoba mi się kierunek fizjoterapii. Czytam dużo w internecie i patrze na te wszystkie plany i na każdej uczelni jest inaczej. Najbardziej mi chodzi o to pływanie i lekcje wf. Czy na każdej uczelni są te zajęcia? na czym to wszystko polega? Chciałabym się mniej więcej zorientować na czym to polega. Interesuje mnie Wyższa Szkoła Fizjoterapii we Wrocławiu lub coś w Łodzi, tylko w Łodzi są chyba tylko dwie uczelnie które mają fizjoterapie na dziennych, jeden to Uniwersytet Medyczny a drugi to chyba Wyższa Szkoła Informatyki i Umiejętności. Ktoś studiuje może na tych uczelniach ? Na UM się pewnie nie dostane więc nie mam co liczyć, ale chciałabym chociaż się dowiedzieć jak wyglądają ogólne zajęcia na tym kierunku. Pozdrawiam :)

Gość lqqqqq
skończyłam fizjoterapię 3 lata temu, kierunek do łatwych nie należy, sporo nauki, pływanie to podstawa u mnie 3 osoby nie zaliczyły roku przez to na koniec 1 roku był egzamin z pływania. POza ty lepiej wybierz pielęgniarstwo więcej ofert pracy jest. Po fizjo ciężko z pracą i to bardzo. Musisz skończyć soro kosztownych kursów żeby się gdzieś załapać