Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja dziś widziałam

Kobiety z rozstępami nie powinny karmić publicznie!!

Polecane posty

Widziałam dziś taką scenę w galerii - mamuśka karmi swoje małe na ławce, dosiadłam sie kawałek dalej bo zmęczona byłam. Patrzę, a ta matka ma całe cycki poorane rozstępami szerokimi, białymi liniami. Coś okropnego, ja bym się wstydziła tak prezentowac te brzydactwa. Rozumiem, że dziecko najwazniejsze sle mogła się czymś zasłonić, to naprawdę nić miłego, ludzie przechodzili i komentowali te rozstępy.

Gość tghgkbk
Taaaa jasne :O Przechodzili i komentowali rozstępy :O Weź się palnij !

Gość cóż......
nie wierzę, że tylko przechodząc koło niej widzieli rozstępy, nie wymyślaj.

Nie chcecie to nie wierzcie, wy chyba naprawde nie widziałyście takich dużych rozstępów, jak znajde odpowiednie zdjęcie to dam linka.

:O Jak można komuś się w cycki gapić :O Dla mnie niemiły widok to sikający pod bramą pijak i jak takiego widzę to odwracam głowę, a nie podchodzę i mu zaglądam czy ma pryszcze na chuju 🖐️

Gość co ja dziś widziałam to do cie
bie: Rozumiem starasz się o dziecko latami, nie wychodzi, bezpłodna babo weź się za siebie! może ruch a nie odpoczynek na ławce (przeszłam 100metrów ale męczarnia!) bo to właśnie powinnaś chłopa też do aktywności zmusić, bo niestety ale chlanie, siedzący tryb życia osłabia plemniki! :)

Gość hdugaduisk
i pewnie niepełnosprawni i chorzy też nie bo nie wyglądają ładnie i atrakcyjni. To wy ludzie wynaturzeni macie problem, nie mama karmiąca piersią, jakakolwiek by ona nie była.

No tak bo oczy masz na około głowy i jak usiadłaś i się odwróciłaś to nadal to widziałaś. Bo zacytuje "mamuśka karmi swoje małe na ławce, dosiadłam sie kawałek dalej bo zmęczona byłam. Patrzę, a ta matka ma całe cycki poorane rozstępam..." Skoro już widziałaś, że karmiła to pytam po co patrzyłaś po tym jak usiadłaś? Siadasz i patrzysz w inną stronę, piersi Ci raczej pod nos nie podstawiała

Gość Hgvk jb tyg. J a
Chyba miała fioletowe te rozstepy jak świeże. Widziałam u kolezanki, bardzo jej wspolczuje.

Gość hoooo[[[pppppppp
Ty zboczona świnio :O

Gość Hgvk jb tyg. J a
Desz w stół.., pewnie któraś z nich

No tak się zdarzyło że spojrzałam w jej kierunku i zauważyłam te rozstępy. I nie że się wgapiałam bezczelnie. Tu chodzi wyłącznie o estetykę, ja bym się pod ziemię zapadła gdyby ktoś zobaczył u mnie tak poorane piersi. A ludzie komentowali, jak koło mnie przechodzili to słyszałam jak tę matkę obgadywali więc to nie tak, że tylko mnie się to nie podobało.

Gość dhdbdbd
Dla mnie samo karmienie jest obrzydliwe a co dopiero z rozstepamo,blee

ja się lubię patrzeć na cycki! jestem lesbijką i takie mnie rażą! Nie mogę przyznać się do swojej orientacji ze względu na moją rodzinę! Ale mam kochankę i na inne cycki też muszę patrzeć! Kocham to.

Gość Wystarczyło nie
patrzeć ale wścibska baba zawsze jakiejś w dekolt zajrzy...Z zazdrości?

Gość mnfks\ael
bo masz coś z głową a seks nie jest obrzydliwy? Brzydko mówiąc robienie laski facetowi, lizanie po jajkach albo i po rowku... a karmienie własnego potomstwa jest obrzydliwe, świat zszedł na psy

Gość Nie no, patrzeć komuś w cycki
to jedno ale nadal o nich myśleć po powrocie do domu to drugie a trzecie, myśleć o nich obsesyjnie i pochwalić się tym na kafe to już zboczenie :D. Autorko a może ty masz problem z orientacją a nie estetyką? ;) Lubisz te rzeczy, cycuszki itp?

Gość papapamd.ekmfbdjr
Łykać spermę to pewnie litrami lubisz ale cycki z rozstępami są bleee

Gość jkhhjh
Obstawiam że autorka zaśnie i obudzi się zroszona potem i mokrym kroczem bo we śnie nadal widziała poorane rozstępami cycki a na dzień kolejny z rana otworzy oczy i pierwsze co zobaczy to cycki na oczach bo tak jej siadły już na mózg :D.

pani wyżej dała popis swojej "ynteligęcji" autorko, ja jestem takiego swojego zdania, ale cóż matki na tym forum od razu zwyzywają cię od bezpłodnych....

Gość tyrmbv
Ja mam rozstępy na piersiach, podobne do tych na zalinkowanym zdjęciu. Ja akurat wstydze sie je pokazywać, nawet mężowi nie pozwalam sie przyglądac bo mnie to krępuje. Kobieta która prezentuje wszem i wobec, jakie to ma pręgi na cyckach jest nienormalna, ja karmiłam krótko bo wstydziłam się, kazdy mi chciał zaglądac, patrzec jak karmie a przez te rozstępy miałam mega stresa.

Gość dzidziuś jest najważniejszy!!!
Won od matek, któe karmią swoje dzieci, kto wam pozwala wgapiac się im w piersi, was tez matki karmiły kiedyś w ten sposób i było to naturalne, to teraz wszędzie szczuje sie cycami, gołe baby w gazetach, w internecie, w tv i juz nie mówię o ulicach, połowa chodzi półnago ale jak któraś karmi to wielki halo. Ludzie :O

Gość kjhdaikJSn
masz problem z zaakceptowaniem ciała po ciąży i to jest twoja sprawa, nie mieszaj w to innych mam, ich dzieci i ich piersi

Gość edzia 85
mówbie sobie co chcecie, ale moja matka nie machała publicznie cycami do karmienia a jakoś żyję! :-S

Gość kjhdaikJSn
tu tkwi przyczyna, brak dobrego przykładu od starszego pokolenia.

Gość feeeeeee
Powinni tego zabronić :O

Gość A tak poza tym
To na kazdej plazy powinny stać bramki i ochroniarz, który nie będzie wpuszczał: grubych, z cellulitem, z rozstępami, zbyt chudych, ze zbyt krótkimi nogami, owłosionych mocno facetów (fuj!) z brzuchami, kobiet w ciąży (blee) kalek, brzydkich dzieci, rudych a juz na pewno w żadnym wypadku ludzi po 40!(ble, fuj, ochyda!)

Gość gruszkaaaa24
AUTORKO TEMATU: WEŹ SIĘ PALNIJ W ŁEB TO PO PIERWSZE,A PO DRUGIE ŻYCZE CI ŻEBYŚ W PRZYSZŁOŚCI MIAŁA TAKIE ROZSTĘPY ŻE HEJ:p ŻEBY CIEBIE KTOŚ ZOBACZYŁ A POZNIEJ PISAŁ TAKI CHŁAM NA FORACH:)