Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marsarta

oc ac - jakie zniżki mi przysługują

Polecane posty

Gość Marsarta

Mam 31 lat i jeżdżę od 3 lat własnym samochodem. Wcześniej ubezpieczałam go w Libert Direct natomiast teraz z różnych względów szukam innego ubezpieczycila który oczywiście najlepiej gdyby był najtańszy :))) Jakieś zniżki mam i chciałabym z nich skorzystać u następnego. Jeśli miałabym wybierać to pewnie PZU, ale znajomy doradza mi żebym tez sprawdziła Link 4. Myślicie że powinnam myśleć też o tym Linku (trochę mnie przeraża, że nie jest to po prostu PZU, które jest slidne, pewne, bla bla bla). Nie chciałabym później mieć problemów jak kogoś obetrę albo ktoś we mnie wiedzie czy coś takiego. Porady mile wskazane.

Zachęcam do skorzystania z kalkulatora na naszej stronie www - https://www.link4.pl/kalkulator_ubezpieczenia_OC_AC_2/motoFlow.html?execution=e1s1&state=17-0-532DC8795306DF2357F462500C3E5FD8 Dzięki niemu może Pani wyliczyć dokładną wysokość składki. Dodatkowa zaleta jest taka, że może Pani wtedy od razu dokonać zakupu polisy on-line i uzyskać w ten sposób dodatkowy 7-proc. rabat.

Gość a ty pukasz jak wchodzisz do
z tego co słyszałam od zanjomych to link owszem jest tani, ale z wypłatami "szkodowości" jest do bani zupełnie. Bo kasę to chętnie przyjmują i na tym ich działalność się kończy. Ja od lat jestem w PZU, mam 60% znizki i jestem zadowolona

Gość seberek
zajrzyj sobie na www.okurka.pl - mają pełną rozpiskę prawie 40 wariantów polis samochodowych i można sobie w jednej chwili porównać oferty i wybrać tą najkorzystniejszą

Gość gość
ja bym się zgłosiła do jakiejś agencji ubezpieczeniowej np do http://www.helios-ahu.pl/ gdzie można od razu porównać ileś ofert firm ubezpieczeniowych