Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tweeeetttyy

co byście zrobiły na molim miejscu?

Polecane posty

Gość tweeeetttyy

termin porodu na maj 2013 , umowa kończy mi się w styczniu 2014. Gdybym wracała po zwyklym urlopie to w pracy byłabym w stycznu i mialabym pare miesięcy , więc pewnie przedluzyliby mi umowę.Jeśli poszlabym na roczny macierzynski to konczylby się w maju plus zalegle urlopy czyli pewnie lipiec ... jeśli przedluzyliby mi wogole umowę?? pytanie co mam zrobic .. wracac po 6 miechach czy isc na roczny urlop. Dodam , że praca za najniższą krajową plus czasem premia. Aktualnie na l4 , macierzynskim dostaję więcej ze względu na roczną średnią. Co byscie zrobily ? Boje się , że potem cięzko będzie wogole z robotą .. A może przedlużą mi umowę , podczas mojej nieobecności ?

Gość pomponikkk
ja mam termin na sierpien 2013r, umowa konczy mi sie w pazdzierniku 2013..wiem ze mi nie przedluza - taka firma.. wiec ja wiem ze roczny macierzynski mi sie przyda.. a jestes pewna ze Ci przedluza?? ja bym chyba poszla na ten roczny macierzynski, ale to Twoja sprawa wiec Ty decyduj jak bedzie lepiej.. a co na to mąż??

Gość cóż......
nie zostawiaj takiego maleństwa... dla takiego maluszka mama jest najważniejsza, najlepsza babcia jej nie zastąpi...

Gość chlo...
A porozmawiac z szefem nie mozesz?

Gość ja jestem za tym
jak maja nie przedluzyc umowy to i pol roku tego nie zrobia - idz na roczny

Gość tweeeetttyy
on tez sam nie wie , ale raczej jest za roczynym urloprem

Gość Synek urodzony po cesarsku
Słuchaj jak urodzisz, skończy 3 mce to sama poczujesz, że nie zostawisz i zadasz sobie pytanie "jak można zostawić 3 miesięczne dziecko na tyle godzin?" Zakupy okey, która trwają np 2 godziny, sama często tak jeżdżę, bo bym nie wytrzymała-my też potrzebujemy odpoczynku, ale jeśli miałabyś oddać do żłobka-uwierz mi, że nie będziesz chciała, chyba że życie cię do tego zmusi :P

Gość tweeeetttyy
pracuje w dużej firmie, zatrudnia z 500 pracownikow więc 1 taki pracownik jak ja to jest igiełka. Kadrowa mowi , ze mogą predlużyc ale nie muszą. Wszytsko będzie zależalo od zapotrzebowania

Gość tweeeetttyy
nie chce zostawiac dziecka , ale boję się o pracę....... nawet za tak marną kase !!!boję się , że potem będę miec problemy z zatrudnieniem - a będę miec wtedy 29 lat