Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAsopio

Jak zakonczyc ta dziwna znajomosc?

Polecane posty

Gość KAsopio

Od lipca utrzymuje kontakt z pewnym facetem. On jest 12lat starszy. To taka znajomosc po prostu. Pare razy sie spotkalismy, ale nie ma jakiegos iskrzenia miedzy nami. Niby go lubie, ale on ma pewne hustawki nastroju. Potrafi przez tydzien byc normalny, uprzejmy, zainteresowany, by nagle stac sie bez powodu arogancki, niemily i zamkniety. Ma tez taki dziwny nawyk, ze zaczyna cos gadac albo wyraznie daje do zrozumienia, ze o cos chodzi, a nie mowi w czym rzecz, przerywa w polowie i reszty mam sie sama domyslec. Ja jestem konkretna i lubie miec jasne sytuacje, wiec meczy mnie troche takie jego zachowanie. Dlatego coraz czesciej zaczynam zastanawiac sie czy nie zakonczyc tej znajomosci, chociaz wiem ze byloby to trudne, bo badz co badz troche sie juz przywiazalam do niego.

Gość AleksyKomnen
chodzi o sex!

Gość a3 northbound
Przestan odpowiadac na smsy i jak dzwoni. Nie zdziw sie jak nagle mu sie zmieni gdy go zaczniesz ignorowac i zacznie ci proponowac slub, haha, mialam pare razy taka sytuacje.

Gość Tereserkaka
Wiesz, jesli Ty masz 20 kilka lat a on juz pod 40 podchodzi, to facet ma juz w pelni uksztaltowany charakter, swoje przyzwyczajenia i zachowania. Ty piszesz, ze to zwykla znajomosc, a moze on czuje cos wiecej i dlatego ma takie wahania nastrojow, gdy zaczyna wyczuwac, ze zabardzo sie zbliza do Ciebie. Zreszta te niedomowienia i zaczynanie a nie konczenie tematu sa dosyc typowe dla facetow :-P Tez mnie to nieraz irytuje, ale oni juz.tak po prostu maja :-)