Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izawroc

Futony - proszę o opinię

Polecane posty

Gość izawroc

Hej, zastanawiam się nad kupnem futona. Znajomi, którzy mieszkają w Belgii bardzo go rekomendują i wyczytałam, ze faktycznie się na nim wygodnie śpi. Nie ma jednak zbyt dużo o futonach w necie. Ma ktoś może taki materac i może napisac jak się na nim śpi?

Gość ewelina50
Witam, ja śpię na futonie, posiadam go od dłuższego czasu, zmieniłam sprężynowy na futon po namowach kuzynki która śpi na takowym. Nie zawiodłam się, śpi się naprawdę wygodnie, w nocy się nie kręcę, wstaję wyspana i bez jakichkolwiek bóli pleców! Materac ten jest całkowicie naturalny, dopasowuje się do ciała co ma wpływ na kręgosłup, polecany dla osób z alergią. teraz nie zamieniłabym go na inny a tak na początku się obawiałam, tym bardziej że te materace to nowość na naszym rynku i można kopić tylko przez internet, ryzyko się opłaciło a sklep slodkichsnow.com polecam!!!

Gość gość
też śpie na futonie. ja zakupiłam w duchjaponii.pl polecam wszystkim którzy poszukują dobrego relaksu a nie chcą przeplacać!!!

Gość gość
Podpisuję się pod opiniami odnośnie FUTONA. Na swoim śpię już 5 lat, moje dzieci jakieś 3 lata. Wczesniej wiecznie niesypana, poobijana, a teraz każdego ranka budzę się wypoczęta. Dobry materac to podstawa. Japończycy wiedzą co robią śpiąc na futonach, z tym, ze oni na takich cieńszych, my Eropejczycy jesteśmy jednak bardziej wygodni. Futony nie są drogie, warto spróbować. Swoje kupiłam w www.slodkichsnow.com , dokładnie ten model http://www.slodkichsnow.com/materace-futon/futon-sprezysty/materac-futon-sprezysty-140x200 jest rewelacyjny!!!