Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłam z kobietą...

Pożądam JEJ zamiast JEGO czy jednocześnie?... CO TERAZ??!!

Polecane posty

Gość byłam z kobietą...

ja mam szał powiem Wam... historia jest taka że w liceum (teraz mam 25lat) miałam koleżankę, z którą doszło kiedyś kilka razy w szale imprezy do zbliżenia (paluszki, całowanie itd. ogólnie zawsze się super dogadywałyśmy, potem niestety kontakt nam się zerwał (przez jej ówczesnego faceta) i nie miałyśmy go przez kilka lat. Zawsze miałam ją w głowie jako tę jedyną, cudowną, niepowtarzalną, piękną. Miałam doświadczenia z innymi kobietami, ale od zawsze to ona mi siedziała w głowie. Chyba po prostu ją kocham. Od paru miesięcy mamy kontakt ze sobą, zaczęłyśmy się spotykać , nie często ale raz na jakiś czas, porozmawiać i się odstresować razem. Ostatnio miałyśmy spotkanie tydzień temu, przed jej wyjazdem do pracy za granicę (wraca za 2 mieś), fajna bania była, fajne rozmowy i w ogóle bardzooo miłooo. I jejuuu nawet nie wiecie jak ja za nią teraz tęsknię i dostałam jakiegoś szału na tym punkcie. Strasznie napalam się na kobiety, ostatnio nawet na kamerkach gdzie były dwie dziewczyny - robiłam sobie dobrze. W środku aż cała drżę jak o niej tylko pomyślę. Nie mogę o niej myśleć bo chodzę napalona jak dzik ale nie na mojego faceta a na kobietę której tutaj nie ma i ogólnie z chęcią bym się przespała z kobietą (ona jest moim ideałem) Boże moje fantazje tak działają.... mam faceta w domu a nie mam na niego ochoty. To straszne..

Gość byłam z kobietą...
tylko ona tylko jedna... do żadnej kobiety tak nie czułam. na prawdę zawróciła mi w głowie, tyle lat minęło, obudziła we mnie jakieś zwierze. co to będzie dalej.. Bardzo jestem ciekawa co ona czuje, ale nie chciałabym jej nigdy spłoszyć, dlatego jestem delikatna i nie mówie jej wprost o swoich uczuciach, może kiedyś będzie okazja to pokazać :) jejjjjjjjjjjjjj

Gość byłam z kobietą...
mój facet o tym wie, wie że mam do niej słabość i wie że teraz sie napalam właśnie na kobiety przez nią, wszystko wie. mówiłam, mu że to jest silniejsze ode mnie, i że się nigdy nie dowie jakby coś zaszło nowego... Choc może bym mu powiedziała... On mnie bardzo kocha, ja go też ale teraz w tej chwili szczerze powiem, nie czuje tego, jestem zaabsorbowana nią :)

Gość też ciekawa
czy są kobiety zyjące z facetami i mające bardzo bliską koleżankę?