Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeżyczka_88

Sklep rowerowy - okolice Warszawy

Polecane posty

Gość Jeżyczka_88

Chciałabym się przejechać do sklepu rowerowego, aby zakupić rower, który ma być prezentem dla synka na zbliżające się urodziny. Mieszkam w Łochowie i zastanawiam się czy koniecznie powinnam wybrać się do stolicy, czy też bliżej znajdę jakiś solidny sklep, z dobrej jakości rowerami? Jest od groma sklepów, a wszystkich nie zamierzam zwiedzić i nawet nie wiem od czego zacząć.

Gość gość
Weź sobie zobacz najpierw na lowelek.pl , mozesz na spokojnie oblukać jak ja i wtedy podjąć decyzję. Ja mam z tego sklepu i jestem bardzo zadowolony. A jak szukasz dla syna to uwazam że to bedzie strzał w 10 ;) Pozdrawiam.

Gość gość
Dzięki za propozycję. Muszę przyznać, że sklep mi przypadł do gustu. Osobiście preferuję wygodę i zamianie w sieci. Przypadkiem trafiłem na temat mimo iż mieszkam w Olsztynie.

Gość Vectra NDM
Cieszę się, ponieważ szukam Stridy, a na tej stronie znalazłem, jest w przyzwoitej cenie. Te rowery zrobiły na mnie ogromne wrażenie, włącznie z pomysłowością.

Gość gość
fajna oferta. nie stać mnie na ten rower ale myślę nad meridą. podobno przedni producent. chciałabym kupić chrześniakowi na komunię w przyszłym roku.

Gość ABG
A w stolicy gdzie znajduje się ten sklep?

Gość gość
On nie znajduje się w stolicy a w Wyszkowie :) Na Wojska Polskiego :) Zdarzyło mi się tam być przejazdem.

Gość gość
Najlepiej to jest zajrzeć na ich stronkę :) Zamówić przez internet tak jest najwygodniej :)

Gość KlaudiaMP
Rowery Strida rządzą :) Nie są tanie, ale za to jakie bajeranckie...

Gość gość
Myślicie, że rower pod choinkę to dobry pomysł? :)

Gość gość
Ja kupowałem rower dla dziecka na komunię i dla siebie w http://www.czesci-rowerowe.com.pl/ - mają duży wybór, sklep jest on-line, więc dostarczają na zamówienie.

Gość gość
Normalnie rewelacja! Szybko wysyłka od 400 zł za darmo. Części też bardzo wysokiej jakości. Polecam sklep rowertour.com. Nie zawiedziecie się.