Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danny19

do dziewczyn 30+

Polecane posty

Gość danny19

Czy zdarza Wam się słyszeć o sobie określenie "laska". Jeżeli tak, to od kogo?

Gość hrabinka87768768
Mój były tak do mnie mówił

Gość danny19
hrabinka: fajnie. Mi chodziło jednak o takie osoby bardziej obce ( znajomych, osoby z pracy)...

Gość martYYYYna 30
bardzo czesto, najwiecej od meza, ale od jego kolegow, znajomych, a nie naleze do chudzin, waze 63 przy 165, mam wieksze dupsko i cycki spore, dluzsze ciemne wlosy teraz z ombre, w sumie moge powiedziec,ze umiem sie ubrac ta aby podkreslic atuty, nie maluje sie za mocno, na codzien sportowo, nie wygladam na 30, a le tak na 25 ost jak odwiozlam synka do przedszkola przy gimnazjum ( juz po odprowadzeniu) szlam sama, to gimbusy mnie zaczepialy,, smiac mi sie chcialo, chyba nie wiedzeli ile mam lat, w ogole jak gdzies jestem sama to mlodsi chlopcy zawsze komentuja a ja jestem strasznie niesmiala i niepewna siebie io mnie to peszy, jestem tez w guscie starszych facetow, dojrzalych, i powiem ci, ze wiem od meza, ale i z obserewacji, ze podobam sie wiekszosci facetwo, az mnie to dziwi, bo nie uwazam sie za jakies bostwo,

Gość martYYYYna 30
konkretna syt byla na spotkaniu z firmy mojego meza, koledzy podpili i wtedy slyszalam wiele z ich ust, od laski, po kometarze na temat mojego biustu, czulam sie dziwnie, bo byly tez ich zony, a maz mi powiedzial, ze wie, ze kazdy chcialby mnie miec, od wielu mezczyzn slysze komlpelmenty, od starszych panow tez haha ale subtelne, od mlodych wlasnie zajebista dupa, laska... pisze to , nie ze sie chwale, ale tak jest, a ja i tak speszona i zawsze glowa w dol, zero pewnosci siebie, prz mezu tylko pewniej sie czuje

Gość danny19
martyna30: ja raz powiedziałem takiej 30latce z firmy, że ma zajebiste nogi. Wiesz jaka była reakcja. Uśmiechnęła się i powiedziała: -To zajebiście... Fajnie to potraktowała, na luzie...