Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rabiiiaribr

Cholera, ale w Biedronce zrobiło się drogo! :(

Polecane posty

Gość rabiiiaribr

Kupuję tylko najtańsze produkty :(

Gość a ja kupuje wszędzie
W biedronce kupuje czasem owoce i muesli(lepsze a za 3.99 niz nestle dosładzane 3 razy tyle po 6zł) Mleko w carrefourze za 1.99 świeze, serki wiejskie chude teraz są po 1.55 w carefourze. Ostatnio też w carrefourze kupiłam karkówke 10,49/kg płaty 2 razy 2,5kg .Jeden upiekłam w zaprawie musztardowej i mąz do pracy bierze a drugi siedzi w zamrażarce. Było w stokrotce wołowe w promocji.Kupiłam i mamy gulasz na 3 dni. Zaraz bedzie szynka w promocji w carrefourze po 9.99/kg to kupie i też upieke-ze śliczeczkami:) W carrefourze są też sery białe łowickie po 1.55/200g i ostatnio były ciasteczka belvity zbożowe w promocji z 7.49 na 3.99 za duze kartonowe pudełko-kupilam ze 4 i sosy knorra przecenione takie w słoiku grzybowy , pomidorowo paprykowy i inne-też kupiłam. Zaraz bedzie mintaj po 6.99. trzeba szukac promocji:)

Gość vcxvzcvz
W święta dziennikarze sprawdzali w którym markecie zrobimy najtańsze zakupy i rzeczywiście w Auchan, ale na pewno przekłada się to na jakość.:classic_cool: http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/791353,swiateczne-zakupy-we-wroclawiu-najtaniej-w-auchan-zabka,id,t.html?cookie=1

Gość a ja kupuje wszędzie
u mnie są: lidl biedronka carrefour kaufland tesco carlos topaz stokrotka (po kilka każdego ale są tylko te) nie ma: auchan piotr i pawel alma

Gość onczylija
biedronka -kalafior 4.99 za kg(waga ponad 2 kg wyszło by jakieś 10zł !!!! za sztukę ) delikatesy centrum 2.49 zł za sztukę (waga kalafiora ponad 2 kg) biedronka-ananas 4.99 kg (11.47 szt) na placu koło domu 8 zł sztuka o mięsie nie będę nawet pisał bo w biedronce ceny z kosmosu no to mega tanio w tej biedronce

Gość kalafior

Mnie również zaskoczyła cena kalafiora w Biedronce .W cenie 6.99 , ponieważ nigdy wcześniej nie spotkałam się z kalafiorem na wagę byłam pewna że to za sztukę , przy kasie zdziwiłam się , średniej wielkości kalafior , liści tyle samo co kwiatu , a tu 10.99 za sztukę . A sztukę robienia klientów w trąbę Biedronka opanowała świetnie .