Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość władcaaaaaaaaaaaaaaaa

jestem nie wyzyta

Polecane posty

a moj chłopak odwrotnie 1 w tygodniu to dla mnie za mało codziennie albo chociaz co 2 dni bym chciała

Gość Poradze ci cos
ale wiesz, jeść ogórkową codziennie to troche niewskazane. Ja rozumiem że lubisz ale co za dużo to niezdrowo. Twój chłopak dobrze mówi, że raz w tygodniu ogórkowa wystarczy. Chociaż nawet to jest za często, raz na 2-3tygodnie byłoby OK

a ty ile razy w roku cie kochasz 2 hehe oszalałas es chyba

Gość pseudonim1
bez przesady.. moim zdaniem kochanie się codziennie nie jest niezdrowe.. raz czy dwa na 3 tygodnie ? no to chyba potrzebujesz wiagry..

Gość elissss
nie słyszałam zeby kobiety brały wiagre ale ok a co 2 dni chyba potraficie czy wasze pały sa tak słabe

Gość Marcin1991ELmondo
własnie z tymi słabymi pałami to ja tego wogóle nie rozumiem Ja jak sie nawet spuszcze to potrzebuje 30sekund na "regenereacje" i moge jechać dalej ;D z każdym kolejnym spustem moge bzykać coraz to dłuzej, po 4 spuście to zeby dojsc piąty raz to musze bzykać na maksymalnych obrotach przez godzine I jakoś nigdy pała nie odmówiła mi posłuszeństwa więc o co kaman? to chyba sie tyczy tylko dziadów po 60tce, bo ja po prostu tego nie czaje, nigdy moja pała nie była w "niedyspozycji"

Gość elissss
i to rozumien a ni raz na tydzien i ta raz przykrasprawa