Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rothunda

Do jakiego lekarza z objamawi astmy?

Polecane posty

Gość Rothunda

Witam, możecie pomóc? Bo mam problem z małym dzieckiem, niestety wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że ma astmę..A mam nadzieję, że jednak to co innego. Nieważne, w każdym razie czy ktoś zorientowany moze mi doradzic do jakiego lekarza się wybrać??

Gość wymeldowana przez własną matkę
pulmolog lub alergolog

pulmonolog *

Gość Rothunda
no wlasnie, a lepszy byłby pulmonolog alergolog? Czy jednak lepiej jak jest specjalista z jednego..?

Gość Rothunda
denerwuję się na tę wizytę, nie wiem od czego zacząć, to takie pokręcone wszystko. Zal mi dziecka, ten kaszel go wykończy doslownie..

bardzo mi przykro :( zapytaj najlepiej pediatry ,z resztą i tak musisz się pofatygowac po skierowanie ,chyba ze prywatnie.

Gość Rothunda
musze prywatnie. Niestety nasz pediatra jest dobry tylko przy banalnych problemach typu przeziębienie, ząbkowanie. A skierowania mi nie daje bo mówi że z tego wyrośnie...dla mnie to chore. Ale nie będę się kłócić, jeśli faktycznie coś potwierdzą to wtedy się pofatyguję do niego i powiem o diagnozie..

Gość alergolog pulmonolog
do alergologa i pulmonologa,najlepiej jesli to jedna osoba z dwoma specjalizacjami

Gość mama dwóch dziewczynek
Nie czekaj, idź do alergologa/pulmonologa. Moja córka ma astmę, zdiagnozowaną bardzo późno niestety. Może wogóle nie miałaby astmy, gdyby nie nietrafione diagnozy i czekanie... A skąd jesteś? może ktoś Ci podpowie konkretnego specjalistę?

Gość Rothunda
Jestem z Krakowa. Dziękuję za rady, w przyszlym tygodniu sie za to konkretnie zabieram w takim razie.

Gość Rothunda
wlasnie szukam na necie jakiegos dobrego lekarza

Gość alergolog pulmonolog
moja trafila ze mna do alergolog pulmonolog gdy miala 6 miesiecy i pierwsze objawy astmy; byla leczona przez 3 miesiace, wziewnie, sterydowo - to byl drugi i zarazem ostatni atak astmy, ma teraz 5 lat, kuracja zalecona przez lekarza calkowicie zatrzymala rozwoj choroby, wiec warto isc jak najszybciej

Gość Rothunda
teraz to już jestem przekonana na maxa szkoda że niektórzy lekarze mają takie podejście jak nasz. Myśle, ze to też czas żeby pomyśleć nad innym lekaezem rodzinnym..

Gość gość
Hmm a może to jakaś alergia?? Warto by sprawdzić, polecam dobrego alergologa z www.centrummedyczne.com.pl może znalazł by na to jakieś rozwiązanie albo wskazał prawdziwy powód twoich dolegliwości.

Gość gość
Byłam u www.centrummedyczne.com.pl, świetni lekarze, znaleźli rozwiązanie na mój problem, również mogę szczerze polecić! Pani Lucyna złota kobieta!