Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka 524545

Pozwiązkowa masakra.

Polecane posty

Gość Majka 524545

Witam. Mam taki przypadek. Rozstałam się z chłopakiem 2 m-ce temu, ale ciągle tkwie w tej nieciekawej sytuacji :( bo mamy ciągły kontakt, on pisze mi o swojej nowej koleżance, że rozmawia z nią, gdzie ona jest, co robi, ze na nia czeka, ze jest z nia umowiony, ze spedzi z nia dlugi weekend itd. Wiadomo, ze chce mi zrobic tym przykrosc, ale jak ja mam sie zachowywac, zeby wyjsc z tego z twarza ? zeby nie dac sie sprowokowac ?

Gość Majka 524545
???

Gość jjjhiohoh
usuń jego numer,a wtedy ustaw telefon,aby odbierał tylko połączenia z numerów zapisanych w ksiażce,lub sa odp programy typu black list i po sprawie

Gość annaakaa
a kto zerwał? jesli ty, to pisze specjalnie, zebys zazdrosna byla albo wróciła do niego

Gość wowowow
zapytaj po co wlaściwie ci to pisze

usuń jego numer,a wtedy ustaw telefon,aby odbierał tylko połączenia z numerów zapisanych w ksiażce,lub sa odp programy typu black list i po sprawie Głuptasku, ona przecież go kocha

Gość chyba w snach
chyba masz 15 lat :O powiedz ze idziesz na randke :D

Gość Martin__
jeżeli to Ty zerwałaś, i nie chcesz z nim być, to napisz mu, żeby nie zachowywał się, jak szczeniak, bo i tak nie dasz się sprowokować jego tekstami :). Albo, ze zachowuje si e tymi tekstami, jak szczeniak i teraz przynajmniej już może wiedzieć, dlaczego z nim zerwałaś.

Gość Majka 524545
Ja zerwałam, oczywiscie robi to na mnie wrażenie bo byłam z nim 2 lata i nie chce po prostu się nie odzywać z dnia na dzień, chce inteligentnie mu odpisać, żeby nie miał tej satysfakcji. Ale jak ?

Gość hitsezonu
napisz mu: "super, że ci się układa", myślę że wystarczy.

Gość Majka 524545
O właśnie o takie coś chodzi. Bo jak zaczne mu pisac ze sama z kims krece to bede przeciez taka sama jak on.

Gość Majka 524545
Myślę, że nie przestanie w najbliższych dniach więc proszę o dodatkowe pomysły i teksty, żeby powoli to wszystko wyciszyć i wyjść z tego cało.

Gość Majka 524545
No pięknie, a teraz jeszcze dochodzą teksty, że w sumie nie byłam aż taka fajna jak myślał, że będę. To początek przechodzenia z miłości do nienawiści ? żeby było łatwiej się rozstać ?

Gość chlopak czuje sie zraniony
i gdyby mial dziewczyne, to by sie nia zajmowal, a nie wysylal ci wiadomosci. moze napisz mu, zeby zajal sie nia, zainteresowal, a nie pisal do ciebie

Gość mnjha
Ja na każdy tego typu sms odpisywałabym: no i ? Za każdym razem. Może mu się znudzi jeśli będzie konwersował sam ze sobą. Albo po prostu nie odpisuj nic.

Gość adibi
o raju, napisz po prostyu ze nie po to z nim zrywalas zeby ci dalej cale swoje zycie relacjonowal i niech da ci spokoj...

Gość Majka 524545
To jest takie przykre, pewnie napisze, że tracił ze mną swój czas. Chyba nie da się rozejść spokojnie, zawsze z nienawiścią :(

Gość hitsezonu
no jak by mi tak napisał to bym go zablokowała... albo wprost zapytała "po co mi to piszesz? chcesz mnie zranić czy jak? bo co byś nie napisał to i tak ci się nie uda więc daj sobie spokój"

Gość Aska kraska
Przestan odpisywac i mu sie znudzi, po co wdajesz sie w jego gierki ?

Gość pampa lampa
To proste, ignoruj, nie czytaj , nie odbieraj

Gość Majka 524545
On wie, że ja nie lubie się z nikim kłócić i zawsze chce trzymać dobry kontakt z ludźmi. Wie że bede chciała załagodzić to, taki ze mnie dziwny czlowiek :(

Gość pampa lampa
Co chcesz zlagodzic? Najlepszy sposob na rozwiazanie konfliktow to unikanie konfliktow. czyli ignoruj, nie odbieraj nie czytaj. czyzbys miala wyrzuty sumienia, ze odeszlas?

Gość Majka 524545
Wiem, że macie racje, że lepiej się nie odzywać, ale jak ktoś z kim się było tyle czasu pisze nagle, że byłam przeciętna i jest wiele lepszych kobiet to aż ściska w gardle i aż chciałoby się to wyjaśnić czy naprawdę tak myśli :( Teraz odpowiadam neutralnie, ale czuje że pękne.

Gość pampa lampa
To nie odpowiadaj, wiesz czemu tak pisze. odpusc.

Gość ,dsj,srsszd
do tego pewnie kochasz go jeszcze ? ehh ja mam kontakt z bylym od 9 mies. Dusze sie w tym doslownie a oboje nie powiemy "tyle" :(

Gość Majka 524545
No to chyba wiesz jak ja się czuję. Wiadomo, że mi ciężko, ale to ja podjęłam decyzje, żeby się rozstać. Nie potrafie określić co ja teraz dokładnie czuje. Wszystko skomplikowane.

Gość Majka 524545
,dsj,srsszd - a Wy o czym gadacie ? to są żale, wyrzuty i wzajemne ranienie się czy teksty zmierzające do zejścia się ? 9 miesięcy to dłuuuugo.

Gość ,dsj,srsszd
powiem Ci ze roznie bywa..czasami rozmawamy jak para, czasami jak koledzy. On czasami wypomina mi brudy z przeszlosci ze o czyms mu nie powiedzialam co go bolalo np itd. Sa mile slowa, jest okropna zazdrosc, spotkania co jakis czas, pocalunki, przytulenia. Nie mielismy od tmtego czasu oboje nikogo. On czasami pyta czy nadal kocham go. Skomplikowane to wszystko bardzo jednak nikt nie przyzna sie co jest grane. Dusze sie:(