Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majówka italiana

jakie ubrania zabrac dziecku do włoch w maju??

Polecane posty

Gość majówka italiana

jade zaraz do włoch , a nigdy w maju nie byłam, hmmmm.... same letnie ubranka??? kto był o tej porze?

Gość majówka italiana
dziecko 1,5 roku ma

Gość wawawawawawahuytuy
ja nie bylam nigdy, a tak mi sie marzy. nawet kasa by sie znalazla, ale samoloty treoche ksoztują... Nie mam z kim i nie umiem zalatwic :( Czytalam o noclegach w necie, duzo, ale nawet nie umialabym zarezerwoac, a Ty gdzie nocujesz? Pozdrawiam

Gość czkawka po obiedize
w zależności jaki rejon włoch..radzę skorzystać z programu meteo....

Gość fkf
pogoda taka jak w polsce np dzisiaj mżawka i 18 stopni

Znajdź sobie w necie prognoze pogody na maj na region w którym będziesz no temperatura bywa zmienna. Ale ogólnie powinno być już bardzo ciepło.

Gość czkawka po obiedize
a tak na marginesie włochy nie sa najtańsze, wiec raczej nie polecam dla kogos, kto liczy się z każdą złotówką, a raczej euro :)

Gość majówka italiana
no napeno nie 18 bstopni halooo, to włochy a nie polska :) jest teraz codziennie ponad 20 stopni , jednak nawet ta temepratura jest inaczej odczuawalna nawet jak jest taka sama jak w naszej częsci europy

Gość bambarryla147
a widzialas co sie dzieje w Hiszpanii? Maja pol metra sniegu i zimno....gdzie dokladnie jedziesz?

Gość czkawka po obiedzie
wiesz co, mieszkam we włoszech od lat i dzisiaj jest po prostu zimno i leje..... więc nie bądż taka pewna tego lata :D

Gość majówka italiana
hehehhe, w tym rejonie gdzie jadę dzis 25 stopni, odczuwalne 27

Gość bambarryla147
no to gdzie jedziesz?

Gość czkawka po obiedzie
no to sobie sama odpowiedziałaś na pytanie...nie wiesz jakie ubranka zabrać na 27 stopni?

Gość czkawka po obiedzie
autorka nie wie gdzie jedzie...dziwne no nie..mam wrażnie że palcem po mapie ..ech te nasze kafeteryjki spod Kielc....tyle marzeń i planów na majówkę..a znowu będzie grill i piwko z kolegami męza

Gość majówka italiana
sprawdz reggio di calabria

Gość majówka italiana
znlazłam fajny seris na interia pl , kazde miasto jest opisane pogodowo. bedzie deszczowo w przyszłyj tyg ale i tak ponize 23 temp nie spada :)

Gość majówka italiana
czkawka, wiesz akurat nie mam co robić tylko preparowwac tematy o włoszech.... z kielc to chyba Ty jestes...

Gość czkawka po obiedzie
lecicie samolotem? >D no co sie czepiasz..fajna ta moja wypowiedź :D, mnie smieszy...

Gość mój 3latek ma duuużo zabawek
Czyżbyś założyła temat żeby się pochwalić? :D skoro wiesz jaka będzie pogoda i wiesz że tam inaczej się odczuwa temperaturę, to po co pytasz? Dla tak małego dziecka najlepiej wziąć przewiewne bawełniane,lniane ubrania w miarę jak najwięcej okrywające, krem z filtrem ponad 50 i coś cieplejszego. Bo jak tam wyjdzie słońce to piecze niemiłosiernie, ale jak zajdzie i pojawi się deszcz to momentalnie robi się naprawdę chłodno. Także typowo letnich nie bierz, raczej różnorodne.

Gość kalabria ha ha ha
Przecież tam psy dupami szczekają! to najbiedniejszy i najbardziej zacofany obszar włoch. na dodatek opanowany przez mafię. qurwa samobójcy :O

Gość majówka italiana
no dobrze, ze biedny hehehh, akutrat doskonale o tym wiem!!!!. gdybym chciała się lansować to bym leciała na capri a ja wole dziewicze tereny nie skażone za bardzo tłustymi turystami. akurat tam jest najczystsza woda, raj dla nurkowania i przepiekne rustykalne maista. wiec z wypowiedizxą sie nie popisałas!!!! dodatku w mesynie jest przprwa na sycylię wiec atrakcji multum!!! ale cóz jeden woli przepych a drugi skromnosć, ja wole akurat nie potykac się o masówkę!!!