Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jechac na ten weekend

jechać na ten weekend czy nie jechać? doradźcie prosze

Polecane posty

Mieliśmy jechać na wieś do gospodarstwa agroturystycznego niestety domki nieogrzewane i bez lazienki tylko wc jest a lazienka w osobnym budynku. Byliśmy tam w wakacje i bylo super ale wtedy się wszystko zdążyło nagrzać. Teraz zapowiadają pogodę w kratkę czwartek ładny, piątek tylko 17 stopni i przelotny deszcz. Nie wiem czy jechać czy odwołać ten wyjazd i zostać w domu. Nie umiem podjąć decyzji.

Gość a syna nazwiesz
co sie dzieje z tymi ludźmi, że nie umieją podjąc najprostszych decyzji. Paranoja jak dla mnie

Gość mammunia
jedź ! jakbym miała kasę to napewno bym pojechała ! zmiana klimatu,otoczenia ! jedź !!!

Nie umiem podjąć bo mąż chce jechać a ja się obawiam. Dziecko jest po chorobie i jeszcze do czwartku ma antybiotyk dostawać, ja w ciąży. Z jednej strony ta zmiana klimatu i to ze się oderwiemy od codziennosci a z drugiej to mnie przeraża to zimno. Ostatnio mi ciągle zimno i tylko bym przy kominku siedziała jak temperatura spada ponizej 20 stopni na dworze.

Gość 352
weź ciepłe rzeczy i jedź !

Gość bambarryla147
no jak snieg spadnie, to napewno nie zapomiecie tego wyjazdu dlugo...

Gość Rothunda
pojechalabym..

Musze do wieczora podjąć decyzje zeby jak coś zadzwonić do gospodarzy ze jednak nie przyjeżdżamy albo potwierdzić przyjazd bo tak się z nimi umówilam na telefon dziś wieczór. Rozmawiam z mężem to on chce jechać ale mówi ze jak ja nie chce to mozemy przesunąć ten wyjazd na koniec maja i weekend z Bożym Ciałem. Nie wiem już co robić.

Nie wiem co robić.

Gość bambarryla147
ja bym sobie odpuscila, bo jesli faktycznie bedzie bardzo kiepska pogoda, to co bedziecie siedziec w domku i co robic???

No wlasnie tak się nad tym zastanawiam, zwlaszcza że to góry wiec tam zawsze chlodniej niż w innej cześci kraju. Jak bylam 3 tyg temu to jeszcze śniegu bylo sporo. Teraz pewnie sniegu nie bedzie ale zapowiadają 15-17 stopni w ciagu dnia więc jak na górskie powietrze to raczej ciepla nie bedzie. A jak zacznie padac to padnę z nudów. ANi tam tv ani nawet radia chyba nie ma, zresztą wątpię czy by dziecko radia sluchalo. Domki są ciasne mieści się łóżko malżeńskie i jedno pojedyncze i nie ma gdzie się ruszyć. Jestem coraz bardziej na nie.

Gość Bambarryla147
Tym bardziej ja bym teraz odpuscial....

Gość zagadkowa niedziela
to zapraszam nad morze, tu zawsze ciepło :D hehe