Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej wyy

jakie slawne osoby widzieliscie na zywo?

Polecane posty

Gość ej wyy

Ja Farne, Afromental, Dode, Markowska, Blue Cafe, Bednarka, zespol Classic z disco polo :P, Golcow, Krawczyka, Papa De chyba tylko tyle a wy>

Gość taka jedna.....ja :)
bardzo duzo, paru znam osobiście, a po co Ci ta wiedza ?

Gość ej wyy
tak ogolnie pytam

Gość onnnnnnna
duzo osob , ale najwieksze emocje wywolalo to gdy zobaczylam Rihanne :) ktorej piosenki bardzo lubie :)

Gość ja widzxiałam duzo osób
Ja widziałam mnóstwo osób, postaram się je sobie przypomnieć: - Cezary Pazura z żoną Edytą, Kasia Figura, Patrycja Markowska, Jacek Poniedziałek, Kasia Nosowska, Chylińska (ale to na koncercie), Tomasz kot, Grochowska Agnieszka, Wojciech Zieliński, Hanna Lis, Danuta Stenka, Schejlbal (czy jak to się powinno pisać), Bartłomiej Topa, Magdalena Wójcik, córkę Kaczyńskich, jeju, myslę, ze mozglabym wymienic i wymieniac, ale ja po prostu juz chyba nie pamiętam o Marcinkiewicza z jego Isabel, herman Kaśkę, Karolinę Korwin- Piotrowską, Młynarską, Ibisza, Zakościelnego, Sadoskiego, Jankowskiego, Kamińską, Katarzynę Żak, Buzek Agatę...no nie pamiętam

Gość mieszkam obok teatru wiec...
Dodę z tym długowłosym kilka lat temu, Joanne Brodzik, Katarzyne Figure, kilku aktorow z na wspolnej, jurora z progtramu o tancu, aktora z na dobre i na zle, wiele ludzi z tv ktorych nawet nie kojarze z naziwsk, Gosie Andrzejwiecz, J. Koroniewska, Cezarego Kosinslkiego....