Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabiiiiiii

Boże jaka masakra.. co byście zrobiły na moim miejscu?

Polecane posty

Gość gabiiiiiii

studiuje, i dziś na przerwie szedł chłopak który się we mnie kocha, i mamy tako jaki kontakt, chciał się przytulić na przywitanie i to zrobił, z daleka widziałam że miał coś na bluzie i koszulce, ale nigdy bym nie pomyślała że to rzygi wróciłam do znajomych, ale przed tym rozmawiałam z nauczycielem, i innymi osobami ze szkoły, wtedy ktoś z mojego towarzystwa powiedział mi że mam coś na bluzce.. okazało się że miałam całą bluzkę w rzygach! myślałm że zwymiotuje... od razu poszłam do toalety ściagnąć bluzkę i założyć bluze, kiedy wróciłam wszyscy moi znajomi śmieli się z tego typka który mnie przytulił, i wybrudził wymiocinami.. nie wiem czy on wie że mnie tym usmarował, ale jakby nigdy nic do mnie napisał czy mam dziś czas żeby się spotkać na spacer.. nie chce mu odpisywać, bo wciąż mam przed oczami tą zarzyganą bluzkę... co byście zrobiły? udawały że wszystko jest okay, czy urwały z kolesiem znajomiść?

Gość ej wyy
ja bym urwala znajomosc. Oblesny typ :O

Gość dejcdk
to prowo juz tu krazy od lat. idiotka sie nudzi

Gość prowo.............
.......

Gość gabiiiiiii
jako nim myśle to mnie zbiera na wymioty.. nie wiem czemu był orzygany, i czemy się do mnie przytulił skoro wiedział że jest brudny.....

Gość ambrozjyaaaa
matko od razu znajomośc zrywać, może on nawet nie wiedział, że jest upieprzony rzygami. Pogadałabym o tym z nim.

Gość gabiiiiiii
jakie prowo? to sytuacja z dziś, po co miałabym pytać o radnę o coś co by było prowokacją, sorry ale są lepsze tematy żeby sprowokować ludzi...

Gość gabiiiiiii
musiał wiedzieć skoro sam się orzygał.. poza tym nie chciał nawet ze mną gadać, bo powiedział że odezwie się później i poszedł szybko

Gość gabiiiiiii
czy mogę być przez to w ciąży?:(

Gość odpowiedziałbym tym samym
i publicznie go zarzygał :-D

Gość kjhkhkj
kmkkmk

Gość kjhkhkj
moze sie orzygal ale nie wiedział ze usmolił koszulke, ja tak czesto mam , że nie widze rzygów swoich

Gość gabiiiiiii
jak mam z nim o tym pogadac? ej sorry wybrudziłeś mnie rzygami, o co w tym chodzi? przecież on sie spali ze wstydu, a tak może myśli że mnie nie wybrudził

Gość gabiiiiiii
z tą ciążą to podszyw

Gość gabiiiiiii
byl caly brudny... gdybym ja sie orzygala to na pewno bym wszystko sprawdzila w toalecie, i poszla do domu bo przeciez sam zapach