Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiek206

Piżama czy koszula do szpitala??

Polecane posty

Gość Gosiek206

Jaka piżama jest lepsza ?! Koszula czy dwuczesciowa ? Czy nie ma różnicy?!Nie bawem w czerwcu poród i musze zaopatrzyć sie do szpitala... Chce sie czuc komfortowo ;D

Gość kurkanagrilu
koszula zdecydowanie

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
koszula tylko i wyłacznie

Gość weź to w czym lepiej się
czujesz,w czym jest Ci wygodniej.

Gość taka koszula
A ile Ty dziewczyno w ogole masz lat,bo patrzac na styl w jaki to napisalas to niewiele lat albo niewiele w glowie.....

Gość czkawka po obiedzie
koszula koszula...bawełniana, prosta i luźna :) i rozpinana z przodu maksymalnie...i radzę do tego z krótkimi rękawami, po pierwsze bywa bardzo ciepło, a po drugie ułatwiony mają dostęp lekarze do kroplówek i innych... powodzenia w czerwcu :)

Gość Gosiek206
dodam,że będzie to cesarka

Gość Gosiek206
A jaki to styl dla ciebie dziewczyno?? bo nie rozumiem napisałam krótko i na temat miałam się rozpisywać??

Gość plamkaa
Koszula - będzie Ci wygodniej i przewiewniej, ewentualnie wex jakieś getry czy spodenki, w razie wyjscia na korytarz będziesz mogła coś wciągnąć na tyłek:)

Gość wawawawawawahuytuy
ile placilas?/////////

Gość Gosiek206
Za co??

Gość zonaKraka
No to wiesz chyba w czym się czujesz komfortowo? Ja nie lubię koszul i wzięłam piżamę (z rozpinaną górą).

Gość Gosiek206
Właśnie mam problem nie lubię koszul nocnych wole spodnie i koszulkę ale jeśli jest to konieczne założę oczywiście koszulę nigdy nie rodziłam nie wiem co najlepsze będzie mam położenie miednicowe i niestety czeka mnie cesarka.

Gość kurkanagrilu
Po cesarce może być ciężko z założeniem spodni czy getrów - jak tu ktoś napisał - tylko koszula.

Gość Gosiek206
oczywiście zamierzam karmić mojego synusia od samego początku i zastanawiam się co będzie dla mnie wygodne do karmienia,a zarazem będę czuła się komfortowo.

Gość olk
ja miałam przez pierwszy dzień koszulę ,ale potem mama kupiła mi dwie piżamy z odpinaną górą ,ja byłam w szpitalu po porodzie 8 dni ze względu na dziecko ,nie lubię koszul więc nie wytrzymałabym 8 dni w koszuli .

Z tego co pamiętam, moja żona miała koszule rozpinaną do karmienia. Było to dość praktyczne, gdyż jak to po porodzie bywa, wszystko boli, piecze, przeszkadza. Koszula jest praktyczniejsza też, gdy leżąc na sali poporodowej przychodzi lekarz na tzw. rekonesans

Gość sylwia_fikfik
Zdecydowanie koszula! Jest wygodniejsza:)

Gość Rambubu supahiroł
Autorko, a jak ty chcesz, przepraszam bardzo, gacie od pizamy na obolalym od cesarki brzuchu umiescic? Jak nie lubisz koszul, to kup se taka duza dluga niby podkoszulke, tylko u gory rozpinana koniecznie

Gość czekolada_mleczna
miałam cesarkę pod koniec marca i nie jest tragicznie jeśli chodzi o ból. nie lubię koszul, ale miałam koszulę i piżamę. chodziłam w koszuli bo chłodniej było - na położniczym temperatura baaardzo wysoka plus zawsze trochę gorączki jest po operacji. jeśli chodzi o spodnie to i tak zakłada jednorazowe majty, więc tak czy inaczej coś na tyłek wciąga. co za różnica czy tylko majty czy majty i spodnie.

Gość Rambubu supahiroł
Bylam ciachana na szybko i nie wyobrazam sobie miec w szpitalu po operacji spodni od pizamy. Nawet te majty z siatki mnie bolaly, a mialam te wysokie, co teoretycznie nie powinny :/ na pooperacyjnej bolala mnie lezaca na brzuchu koldra :/ No nie wiem, moze z racji ze na szybko tak mi brutalnie w flakach zgrzebali, ale ja sobie nie wyobrazam gumki od pizamy w tej ranie, czy wogole dotykajacej zbolalego brzucha :/

Gość ja też nie lubię koszul, wolę
ładne piżamy ale z racji tego, że też będę miała cesarkę to oczywiście kupiłam koszule.

Gość gość
musi byc wygodnie i komfortowo