Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgthrfre

chce wyslac pit ale juz na samym koncu przy wysylaniu pokazuje mi blad 500

Polecane posty

Gość wydrukuj i na pocztę leć
albo do us, niestety to złośliwość rzeczy martwych jak coś robi się na ostatnią chwilę :)

Gość ostrzegali ze serwery mogą
nie uciągnąć i na ostatnią chwilę nie da się wysłać elektronicznie. na pocztę biegusiem i już (liczy się data stempla, więc będzie ok).

Gość rgthrfre
o kurcze to ja nie wiem co zrobie urzad zamkniety bo do 15 a drukarki nie mam wiec pita nie wydrukuje ...

Gość rgthrfre
mika prosze podaj strone

Gość hgrtuyriy
coś czytałam, ze awarie ma ten system

Gość rgthrfre
podajcie tą strone prosze .:(

Gość rgthrfre
pize mi tak 1 . Poprawnie wypełniłeś formularze 2. Twoje rozliczenie zostało wysłane do Ministerstwa Finansów 3.Sprawdź Urzędowe Poświadczenie Odbioru PIT wysłane przez Ministerstwo Finansów tego trzeciego juz nie daje rady bo sie zawiesza a jak poprzednie robilam to po tym sprawdz wyswietlilo mi sie ze wyslano o tej i o tej a tak to mam tylko ze deklaracja powstala o tej i o tej

Gość rgthrfre
wiem ze wysl;alam ale nie mam ppotwierdzenia :( to nie musze juz wysylac z Twojej strony ktora podalas?

Gość ostrzegali ze serwery mogą
Pit raczej poszedł, tylko z UPO jest jakis problem. Ale chyba UPO można tez otworzyć i wydrukować później? To ważne, bo to jedyny dowód w razie czego, że złożyłaś ten pit.

Gość dfrtghyujkijuhyg
Tak to jest jak się czeka do ostatniego dnia :O Dobrze ze jeszcze chwilę przed północą się za to nie wzięłaś :P

Gość rgthrfre
Powiem Ci ze ten pit który chciałam dzisiaj wysłać robiłam juz dwa dni temu i myslalam ze wszystko jest ok ale dzisiaj rozliczajac komus na prosbe znajomego to wlasnie sie zdziwilam ze jeszcze dalej trzeba cos zatwierdzic i rozliczalam moj jeszcze raz .

Gość plamkaa
Jak to błąd przy wysyłce i potwierdzasz dane wpisując zeszłoroczny podatek, sprawdź czy dobrze wpisałaś, nie pamiętam dokladnie, ale tam chyba trzeba zaokrąglić sumę, nie wpisujesz z przecinkiem..