Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja już niemogę

Mdłości ciągle uczucie głodu mnie wykańczają 8 tydz.

Polecane posty

Gość Ja już niemogę

Od tygodnia tylko rzygam mdli mnie kiedy to się skończy?

Gość mysle zeeee
mi skonczyly sie w 16 tyg:) teraz jestem w 23 i oprócz uczucia dusznosci to jest super:)

Chyba nie ma reguły. Ja nie miałam w ogóle mdłości. Jestem w 34 tyg i na razie czekam na jakieś przykre dolegliwości typy duszności, obrzęki, zmęczenie.... może obejdzie się bez tego wszystkiego. Zdrowia wam życzę :)

mdlosci powinny minac juz w IItrymestrze, uwazaj z objadaniem sie, jedz tyle ile trzeba, nie wiecej, bo mozesz sie masakycznie roztyc, wiem cos o tym:(

Może przygotuj też sobie jakieś przekąski. typu wafle ryżowe, kukurydziane, pieczywko wasa

Gość a syna nazwiesz
mi sie mniej wiecej skończyły w 18 tyg. wcześniej do ok 11 t. miałąm okropne mdłosci. Później mdłości rpzesżły ale zostały wymioty - praktycznie po wszytskim co zjadłam i wypiłam. Masakra. Teraz juz mniej wymiotuję ale po śniadaniu zawsze a wczoraj np. 8 razy. Jestem w 23 t.c.

Gość jedz mało a czesto
Ja jestem teraz w 18 tygodniu.W 15 mineły te przykre dolegliwosci:0 jak na 18 tydzien mam 2-3kg na plusie i widoczny brzuch piłeczke:) Mdliło mnie non stop ale bez rzygania.I ssało z głodu co 2-2,5 godziny. Jadłam małe posilki takie po 200kcal z 7-8 razy! I odrzuciło mnie wogóle od slodkiego.Nie przytyłam prawie wcale bo dupka mi nie urosla wiec oplaca sie jesc malo i z glową :) ps.Czasem nawet o 3 nad ranem musialam ugryźc kawałek banana jak siku wstawalam tak było kiepsko!

Gość Ja już niemogę
Ja poprostu z głodu rzygam nie mogę nic przełknac wszystko mnie brzydzi

Gość Trzeba jeść migdały zawsze z
rana i wtedy kiedy odczuwa się mdłości.

Gość jedz mało a czesto
Ja też tak miałam na poczatku -byl czas jak jadlam przez kilka dni tylko bułki przenne z szynką chudą i masłem i piłam wode. Albo jadłam tylko banany. Odrzuciło mni od jajek ,sera żółtego, muesli z mlekiem. Wieprzowego i wołowego.Sam kurczak i indyk mi podchodził. O ryż z odrobinka jogurtu jadłam. Ogórkowa tez podchodziła. wyniki mialam w normie to sie nie martwiłam. znajdz cos po czym ci nie bedzie niedobrze az tak strasznie.Mi naszczescie przeszło-bo przyjemnosci z jedzenia wcale nie miałam.

Gość jedz mało a czesto
Migdały były dla mnie za slodkie, nie przeszło-ale potem juz koło 14tygodnia ok. Za to suchary takie w niebieskiej paczce były ok od poczatku-bo nie slodkie.No i niestety woda lub słabiutka herbata z cytryną.

Gość i po co to
ja wymiotowałam od 6tc do końca 5 miesiąca bywało, ze 1-2 dni miałam tylko mdłości a i bywało, zę dziennie przez kilka dni wymiotowałam po kilka razy i groził mi szpital, niestety u mnie nie pomogło nic kompletnie nic, czasem czopki torecan przynosiły chwilową ulgę ale nic na dłuższą metę nie pomagało a w 6mcu ciązy wymioty i mdłości przeszły jakbym je poprpstu wyłaczyła :) Teraz zaczyna mi się 6tc i trochę już mnie mdli nieraz mam nadzieję, ze ta ciąze przejde lżej :) Powodzenia :)