Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaqwsxcvbnmjuyh

Dlaczego tak dużo kobiet nie umie utrzymać wierności?

Polecane posty

Gość zaqwsxcvbnmjuyh

Zresztą faceci też nie grzeszą wstrzemięźliwością pod tym względem. Ale kobiety potrafią być okropne, potrafią powiedzieć "kocham cię, tęsknie skarbie" przez telefon stałemu partnerowi, a po 5 minutach dymać się z kolega z pracy.

Gość mysle zeeee
z tego samego powodu co faceci🖐️

Gość dokładnie tak jak wyżej
bo faceci robią im to samo, a po doświadczeniach swoich i koleżanek śmiało stwierdzam, że są gorsi

Gość bo nas cipka swedzi
a faceta ch,j

Gość marylka1440
też mnie to zastanawia, jak można być zakochanym po uszy, a jednak zdradzić z innym...kurcze nie wiem, czy to jest zapomnienie na chwile, czy w gre wchodzi alkohol, a może czasem potrzebujemy czegos nowego, albo wyszaleć sie na chwile żeby zaraz spowrotem wrócić do ukochanej osoby

Gość zaqwsxcvbnmjuyh
z tego samego powodu co faceci - z tym że ja jak miałem stałą partnerkę, a zdarzyło mi się wylądować z koleżanką w łóżku to potem miałem cholerne wyrzuty sumienia, a odkąd jestem sam i zaliczam koleżanki to te co mają stałych partnerów, zdradzają bez najmniejszych wyrzutów sumienia.

Gość onnkka099
Główną (być może jedyną) potrzebą faceta jest seks, kiedy to dostaje wszystko jest cacy i spełnia się w związku :) kobieta jako stworzenie myślące ma ważniejsze priorytety w życiu i oczekiwania ;) dlatego nie wszyscy faceci są w stanie temu sprostać :) najczęściej nie udaje się to nawet w 30 % ;) dlatego kobiety zdradzają :)

Gość zaqwsxcvbnmjuyh
No ok, ale jeśli nie udaje sie facetowi sprostać jakimś oczekiwaniom kobiety to się chyba zostawia takiego faceta i szuka dalej a nie sypie się z kolegami z pracy w hotelikach czy na wyjazdach integracyjnych, a potem jak gdyby nigdy nic wraca się do domu i przytula do męża.