Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starczy_czy_nie

Czy tyle jedzenia starczy na majówkę?

Polecane posty

Gość starczy_czy_nie

Właśnie wróciliśmy z zakupów i wydaje mi się, że może być mało, a mieszkamy na wsi i tu sklep będzie nieczynny całe 5 dni:o Kupiliśmy: 3 chleby 0,5kg mielonego 0,5kg filetów z kurczaka 2 ćwiartki z kurczaka 2 kiełbasy podwawelskie kiełbasa żywiecka do kanapek w plastrach - 20dkg ser żółty - 20gdk parówki z szynki - jedna paczka jajka - 20 sztuk 2 puszki pomidorów włoszczyzna masło 2 paczki makaronu do zup makaron spagetti ryż koncentrat pomidorowy duży 3 jogurty naturalne duże musli 2 papryki 6 pomidorów cebula i ziemnkaki Kurcze wydaje mi się, że może być mało. Dla dwóch osób, bo dziecko je mleko. Co myślicie? Nie wiem czy nie jechać dokupić.

Gość snuuj
no to podjedziecie do miasta, jaki problem?

Gość jedz mało a czesto
Z doświadczenia wiem ze w domu jak sie jest do sie nie chce tak objadac-mysle ze wam starczy.

Gość starczy_czy_nie
Problem, bo nie mamy samochodu. Dzisiaj zabraliśmy się na zakup z sąsiadką i jeszcze możemy podjechać z drugą, bo jedzie koło 18.00 na zakupy. Potem już pozamiatane.

Gość jedz mało a czesto
Chyba ze macie taką "super" rodzinke ze wam zrobią nalot niespodziewany::P:P:P to moze byc mało:D