Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisiaa2244

ruchliwy dzidziuś

Polecane posty

Gość monisiaa2244

witam czy wasz maluch w brzuchu też jest taki ruchliwy? wiem że to dobrze. Lekarz ostatnio mi powiedział że dawno nie widział tak skręconego dziecka. jestem w 28 tc. Któraś z was też ma takiego skręconego malucha?

Gość kurczeeeeeeeeeeeee.......
tak, do tego w obu ciazach bedac na usg w 14 tc gin z kilkudziesiecioletnim doswiadczeniem skrecal sie ze miechu mowiac ze takiego wiercipiety to on jeszce nie widzial :))

Gość monisiaa2244
hehe.. :) mi codziennie nie daje spac bo tak strasznie kopie. czasem mam wrażenie że mu tam strasznie ciasno skoro tak silnie odczuwam jego kopniaki

Ja jestem w 37tyg i tez mala jest bardzo ruchliwa cala ciaze wierci kopie i sie wypina niemozliwie, bardzo dziwne to dla mnie bo pierwsza corka byla bardzo spokojniutka a ta juz teraz budzi mnie w nocy az sie boje co bedzie po porodzie:-D

ja jestem w 38 tygodniu i mojemu dzidziusiowi już chyba bardzo sie chce wyjsc bo rozpycha sie ... wierci

Gość do zimy jeszcze daleko
moj non stop się wierci hehe na usg co chwile to paluszki pokazuje to skacze to się przewraca z boku na bok, rękami wymachuje hehe fajnie sie go ogląda. Cudowny widok

Gość a ja mam w nosie.
moja taka wiercipieta byla.5 minut spokoju nie mialam .Kiedys poszlam na usg ,polozylam sie na lozku wlozylam sobie reke pod glowe i czekam zeby urwisa zobaczyc a tu moja ginekolog sie smieje i mi pokazuje a moje dziecko lezy w takiej samej pozycji jak ja ,nawet ta sama reke miala pod glowa :)

Gość monisiaa2244
To ciekawe jakie bedą te maluchy jak sie już urodza :) słyszałam ze takie ruchliwe bobasy są raczej spokojne po urodzeniu. ale czy to prawda przekonamy się same :)

Gość ahahajjak
mój też jest wiercipięta straszna, ale ciesze się z tego bo w 36tc nie musze liczyć jego ruchów :) wypina się to po lewej to po prawej stronie albo kolano wypycha - czuje taka mała kulkę więc to musi być kolanko :) Śpi tylko w nocy razem ze mną tak to cały dzień ruch :)

Gość a ja mam w nosie.
u mnie ta spokojnniejsza w brzuchu to teraz diabel wcielony ,ta wiercipieta wcale nie zapowiada sie lepiej ;) na razie jeszcze za mala zeby cos stwierdzic na pewno :)