Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frtggggrssergyjy

Dzisiaj pierwszy raz poczułam że chciałabym cofnąć czas - DZIECKO

Polecane posty

Gość frtggggrssergyjy

Mam niespełna 3 letnią córeczkę , którą kocham nad życie . Jeszcze do niedawna uważałam się za idealna matke , ba nawet lepszą od innych z mojego otoczenia . Poświęcałam jej cały czas, bawiłyśmy się , mała była zadowolona i dobrze wychowana . Ale od tych trzech lat narzeczony nie daje mi spokoju , ciągle gdy wraca z pracy to ma jakieś fochy , że to nie zrobione, że to i tamto . Nie ważne co . Wystarczy że ma gorszy dzień. W genach to ma . Dużo ma wad , wiem że powinnam odejść, bo za dużo rzeczy wydarzyło się w naszym życiu. Alkohol , teściowie, kłótnie , brak porozumienia itd... Dużo faktów które świadczą o tym , że powinnam odejść. Ale dobrym człowiekiem też jest , chyba dlatego z nim jestem . Ale nie o to chodzi . Chodzi o to że jest mi źle tkwiąc w tym życiu , otoczeniu . JAk idę do mamy to nie chce mi się do domu wracać nawet moje dziecko lepiej sie tam czuje... Tak mi się wydaje chociaż w domu nie ma źle. Czasem wyobrażam sobie jak było kiedyś fajnie jak tam mieszkałam z małą , zastanawiam sie nad odejściem . Nawiązałam kontakt z EX .. ale bez zdrady czy coś tam po prostu chwytam sie wszystkiego zeby otworzyć sobie oczy.. Wczoraj jak zwykle wrócił ze złym humorem i nie pasowało mu że taki obiad a nie inny ... Akcja z jego stroy , pomimno tego ze prosił o ten obiad, a ja wykorzystałam mielone z poprzedniego dnia to foch ... bo mogłam swierze kupic. i akcja jak bym mu nie wiem co zrobiła. Dzisiaj juz chyba nie wytrzymalam jestem taka nie do zycia nic mi sie nie chce . dzicko mnie denerwuje i poczulam ze chcialabym cofnac czas... nie chcialam jej miec. Wiem ze to ochydne nigdy tak nie myslalam kocham ja nad zycie i jest mi wstyd ze tak pomyslalam . jak mam tak dalej zyc to nie mam po co

Gość ulooooopaaa
ZONO OCHRONIARZA chcialas miec ciecia w domu to masz , a czego Ty sie spodziewalas? Ze ciec cie bedzie na rekach nosil :D nie rozsmieszaj mnie. Polazalas z nim do lozka przed slubem , zaszlas w ciaze szlas do slubu z brzuchem wiec dlaczego on mialby cie szanowac ? Daj juz spokoj z tymi tematami. lecz sie kobieto w psychiatryku!!!!!!!!!!!

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
no co ty to znowu żona ochroniarza ? cześć pokemonku :)

Gość frtggggrssergyjy
Nie jestem żoną ochroniarza , nie mam ślubu pisze że NARZECZONY pomyliłaś osoby . POza tym miedzy nią a mną są różnice , już raz mnie porównano do niej . Ludzie mają podobne problemy a Ciebie nie powinno interesować kim jestem

Gość takaa sobiiieee
Masz nałożony przez Boga krzyż w postaci takiego życia, nie jest źle ale coś nie tak, nic nie dzieje się bez przyczyny, jesteś w pewiem sposób wybrana przez swoje cierpienia i wątpliwości. Jesli jestes wierząca to pojmiesz o czym mówię. Bóg stawia cie na granicy, chce abyś była mocna, tym bardziej ze masz dla kogo życ, mój mąż jest podobny, ale mam z nim ślub kościelny i bede z nim do końca zycia. Trzeba rozmawiać, dojsc do porozumienia, w końcu na dziecku to sie źle odbija, jesteś wystawiona na próbę, tylko ze ja wiem jedno że nawet po latach ciemnych chmór kiedyś przychodzi słońce..

Gość frtggggrssergyjy
takaa sobie - wiesz tez tak pomyslalam ze Bóg ma w tym jakiś cel . Ale interpretuje to tak że chyba powinnam sie jednak rozstać, bo to jest nie dowytrzymania to co on robi... Bo ja starałam się mu pomóc wiem ze wiele przeszedł w zyciu i wyniósł takie zachowanie i nerwy z domu rodzinnego , ale ja juz tutaj nic nie zdziałam .