Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klopikok

Wstydze sie niemarkowych ubran i przedmiotow

Polecane posty

Gość klopikok

Nie mam duzo pieniedzy, ale musze miwc markowe, buty np,mza 300,dresy markowe, rower, wole uskladac i miec mniej ale markowych

Gość Maja lll ll 18
Kupuj markowe w lumpeksach. Mnóstwo ich tam.

Gość Renata.soiff
Ja mam odwrotnie - wstydze sie markowych ubran.

Gość klopikok
Tzn nie szpanuje metkami bo to wiocha, ucinam je, ale wole 2 pary levisow niz 6 par spodni z bazaru, dobrze leza, sa ladnie wykonczone, nie farbuja, nie sa chamsko zdekatyzowane, wyglada sie bardziej sexy

Gość avrwvbgqrwe
a ja kupuje tylko na bazarach i chooy wam w doope

Gość dalijka7847
ja tez wolę te lepsze, co w tym dziwnego? a metki ucinam, jak mnie drapią :D

Gość klopikok
Co to za komfort miec granatowe nogi albo smierdzace giry, jakby markowe byly tansze tak samo kupowalibyscie je, moj znajomy chodzi w butach za 100 i po roku sa do smieci, w dodatku w gosciach nie sciaga ich bo mu tak jada skarpety

Gość dalijka7847
jesteś facetem? a co bys powiedział jakby twoja kobeita chciała sobie kupic torebkę za 1200?

Gość klopikok
Nie jestem facetem

Gość bbbananowa historia
Ja czesto kupuje spodnie w H&M albo Primarku i dobrze leza, sluza mi latami i nigdy mi nie zafarbowaly. Nie lubie przeplacac za ciuchy, mialam drogie ubrania i wcale nie byly lepszej jakosci niz te tansze, buty za 900 zl rozwalily mi sie po jednej zimie, szkoda mi bylo kasy.

Gość klopikop
Ogladalam spodnie w H&M okropne, brzydki jeans, brzydkie kolory, biala nitka, krzywe kieszenie, spadaja z tylka

Też kupuję drogie ubrania i ogólnie rzeczy porządnych marek. To się po prostu bardziej opłaca. Nie niszczą się szybko, są dobrej jakości, ładnie leżą. W czym masz problem? To coś złego nosić drogie ciuchy?:)

Gość majbiiilovee
to myslenie sprzed 10 abo i wiecej lat, kiedy to mozna było zaszpanowac marką. Ale te czasy minęły

Gość bbbananowa historia
A ja wole miec 3 pary tanszych spodni niz chodzic 10 lat w tych samych.

Gość majbiiilovee
ja wole 3 pary droższych kto chodzi 010lat w spodniach? no ludzie

Gość A ktochodzi10lat
Tanie spodnie sa przedewszystkim brzydko uszyte, i rozciagaja sie na dupie

Gość trtyuuiui
śmiesznie będzie wyglądać taka 70letnia starucha wchodzaca do sklepu z markową odzieżą... na stare lata ci przejdzie glupota, nie martw sie.

Gość bbbananowa historia
Mi tanie spodanie trzymaja sie co najmniej z 5 lat, a jedna pare mam juz w szafie od 10 lat,kupilam je jeszcze jak bylam na studiach (skonczylam studia w 2003). I wcale brzydko nie leza ani sie nie rozciagaja na tylku :)

halo śmieszki :) nie musi nosić tylko spodni są inne rozwiązania, a taka starucha to ma w kąciku siedzieć bez prawa kupienia sobie to na co ma ochotę..? Nie zapędzac sie prosze, czy predzej czy później młódki sie zestarzeją :D

Gość A ktochodzi10lat
Ja będę nowoczesną staruchą :)

Gość washing up liquid
Gdy bylam nastolatka i studentka to zalezalo mi na markach. Wtedy nie mialam pieniedzy, ale oszczedzalam grosiaki, zeby sobie kupic cos markowego. Teraz gdy mam pieniadze, juz mi na tym nie zalezy.

Gość kijjio
na zachodzie levis to zadna droga marka i niestety, ale odkad wszystko jest szyte w chinach i indonezji, to jakosc poszla baaardzo w dol. Wspolczesne lewisy to takie samo g jak spodnie z h&m (no moze ciut lepsze). Smiesza mnie dziewczyny, ktore kupuja w zarze i sie tym jaraja, gdzie na zachodzie to marka dla ubogich wrecz

Gość gdyby mnie było stać...
też bym chciała kupować sobie drogie, dobre jakościowo ubrania (nie dla metek!), te wszystkie szmatki które kupuje w sieciówkach rozciągają sie, spodnie faktycznie farbują, materiał po praniu zmechacony itd :/ ale za to żadne buty (nawet te za 15zł) nigdy mi sie nie rozwaliły :D

Gość A ktochodzi10lat
Kijjo gowno prawda, levisy to faktycznie dziady bo to zydowska firma, ale np. benetton jest duzo lepszy niz galty z bazaru

Gość kijjio
nie kupuje na bazarach, wiec nie moge porownac, ale wiem, ze ciuchy z wiekszosci dostepnych u nas sieciowek to szmaty.

Gość washing up liquid
Ja bym na bazarze nie kupowala, ale w sieciowkach moim zdaniem ubrania nie sa zle.

polecam raz na rok ale coś markowego i nie mówię tu o zarze bo to rzeczywiscie żadna marka od razu poprawi humor no i sie nie nudzi..mozna odłozyć na rok lub dwa i znowu bedzie modne :D

Gość gdyby mnie było stać...
a co sądzicie na ten temat, że jakość ubrań w naszych sieciówkach jest gorsza od ubrań w tych samych sieciówkach w Niemczech, Anglii itd? że do Polski rozsyłają ciuchy gorsze gatunkowo a do innych krajów o wiele lepsze za tą samą cene :/

to dotyczy nie tylko ubrań ale tez chociazby chemii...dlatego ja lubie polskie marki jak chociażby Resereved czy obuwnicza Ryłko