Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VannesaJonn

Co z tym zrobic - KOMUNIA ?

Polecane posty

Gość VannesaJonn
Wyslemy prezenty do teściowej, niech im przekaże od nas , jest mi strasznie przykro.Mąż powiedział ,że nie będzie do nich dzwonił i pytał,bo albo chcą nas miec wśród swoich gości i zapraszają choćby telefonicznie albo nie.

Gość zonaKraka
Mają jeszcze czas wysłać? Zapraszać kilka dni wcześniej na komunię której dokładny termin zna się co najmniej pół roku to i tak byłby nietakt... Skoro prezenty i tak macie, to bym wysłała czy faktycznie przez mamę przekazała, brzydko was potraktowali i tyle.

Gość skoro to 12 maja to bym
nawet nie pojechala, zwłaszcza ze mieszkasz serio daleko

Gość VannesaJonn
Wiesz brat męża chyba myśli ,że jego żona dawno juz zaproszenia wysłała, bo inni dzwonili z potwierdzeniem przybycia, chyba nie wie,że tylko my nie otrzymaliśmy...a mój mąż jest zbyt ambitny żeby się dopraszac.

Gość bratyslawa
no to widzę ,że nie jestem odosobnionym przypadkiem. Córa szwagierki gdzie chrzestnym jest mój mąż idzie do komuni w najbliższą niedziele , podobno dziś wysłała zaproszenia do nas i teściów hehe, reszta gości od conajmniej miesiąca ma zaproszenia w ręce ..chyba liczy na to że zaproszenia nie dojdą to i nie przyjedziemy, ja mężowi już powiedziałam ,że nie ide tam gdzie mnie nie chcą.

Gość my name is slim shady
generalnie to najbardziej zal dziecka, a szwagierka to jakas kretynka