Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfew

To nie fair!!największa brzydula bierze ślub!!

Polecane posty

Gość sdfew

to niesprawiedliwe.moja kolezanka ze szkoly sredniej brzydka jak noc sredniej długosci wyprostowanejak na piapier wlosy sredniego brazu,obrysowane tusze oczy jak jakas metalowa,brzydkie rysy,chuda wysoka w niedziele bierze slub!!! to nie fair. ja jestem ladniejsza od niej chociaz nie pieknosc a nie mialam jeszcze chlopaka.jak to mozliwe ze takie brzydule beda niedlugo szpanowaly obrączką na palcu a inni to single

Gość 345
zazdroscisz jej

Gość bbbananowa historia
Co za roznica jak wyglada? Widac komus sie podoba. Nie rozumiem dlaczego zazdroscisz jej mlodego zamazpojscia, nie jest to zadne osiagniecie.

Gość wwtttteeee
szpanowaly? a co fajnego jest w obraczce i w fakcie zareczania sie.. czym tu szpanowac? ze jakis ja zechcial na dluzej niz na jedna noc? :o

Gość Peter89
345 - u'r my personal gosu sdfew - nie wygląd a charakter... W jakim jesteś wieku ?

Gość lizusrf
jej sie podoba dla ciebie moze byc brzydka dla niego piekna

Gość hgfjskgd
to popros zeby ci go odstapila, wtedy bedzie sprawiedliwie

Gość fgdxg
to ze jest wysoka maluje mocno oczy i prostuje wlosy nie znaczy ze jest brzydka.puknij sie w leb

Gość sdfew
Lady Love-- ciebie chciał poslubic jedynie łysy gruby OBLEŚNY ekspedient, wiec sie nie wypowiadaj, ślaska dziiffffko :o

Gość heloiza999
moja kolezanka ze studiow, metalowa niezbyt ladna wziela slub majac 21 lat albo 20... byla tzn jest bardzo sympatyczna i nawet nie patrzy sie na urode, jest fajna, to najwazniejsze

Gość heloiza999
lady love ma tak paskudnego faceta, ze nikt go nie chcial, nawet biedna gruba Portugalka po 40tce go nie wziela to pojechal na daleki wschod i dla Poleczki byl wielka atrakcja ten grubasek latynoski xD

Gość heloiza999
Bez urazy Lady Love, teraz mysle o twojm felipuy niezly moze ma dobre serce ale uroda to...Zal mi go, przypomina mojego otylego chomika, to dobry chomik o dorbym serdusiu xD

Gość lalalovelove
z opisu nie wygląda na brzydką, fajnie, że ma "swój" makijaż a nie takie same kreski na oczach jak wszystkie laski, może jej pasuje taki, szczupła, zgrabna - to wystarczy. zazdrościsz i tyle.

Gość zdezorriętowany
Autorka jest jeszcze niedojrzałą ot mała smarkula :)