Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

:)

Jakie zaproszenia ślubne podobają Wam się najbardziej? :)

Polecane posty

Gość sierpniowa-panna-młoda
Jestem w temacie, bo też zastanawiam się właśnie nad zaproszeniami :) Ale osobiście uważam, że te które pokazujesz są bardzo pospolite, praktycznie wszędzie są podobne... Ja bym wolała coś oryginalnego, nietypowego :)

Gość najbardziej podoba mi się
drugie bo jest niebanalne. potem ewentualnie trzecie. pierwsze podoba mi się najmniej

Zastanów się może nad zaproszeniami robionymi na życzenie... My chcemy się wybrać do jakiejś firmy poligraficznej czy drukarni żeby się zorientować :) Nie musisz ograniczać się do tego, co oferuje internet. Ja zresztą bardzo wiele rzeczy będę miała robionych "na życzenie" bo nie mogłam znaleźć nic, co by mi odpowiadało :P

Gość bbbananowa historia
Po co tracic tyle pieniedzy na zaproszenia, nikt ich nie doceni, kazdy przeczyta i wyrzuci. Wszystkie sa ladne moim zdaniem, trudno by mi bylo wybrac.

Powodzenia :) Ważne, żeby każdy nawet najmniejszy detal był odzwierciedleniem Was i zaskakiwał gości :)

My tez mielismy robione w drukarni w kolorze zlota i czerni. Te pudeleczka ladne sa :-)

bbbananowa historia - nie zgadzam się z Tobą, zaproszenia to tak naprawdę pierwsza namiastka tego, czego mogą się spodziewać goście. Taka wizytówka Pary Młodej :) Poza tym to bzdura z tymi pieniędzmi, cała ceremonia to zawsze wydatek rzędu kilkudziesięciu tysięcy, więc cena zaproszeń nie robi prawie żadnej różnicy.

Gość Maja lll ll 18
Pierwsze ze srebrną wstążką.

Gość nie mam nicka
1 ,3

Gość gość
A ja polecam bardziej indywidualne zaproszenia. Sama ostatnio miałam problem z wyborem. Skorzystałam z usług firmy Robimy Śluby www.robimysluby.com - - są świetni! Nie wyobrażacie sobie jakie wrażenia nasze zaproszenia zrobiły na gościach :)

Gość natkaaat
Cięzki wybór:) ja bym zamówiła jednak , ja tak robiłam najpierw zrobiłam sobie własny projekt potem przekazałam go do realizacji profesjonalnej firmie https://z-milosci.pl/zaproszenie-slubne-z-humorem-lolki-calujace-sie . Efekt był wspaniały , poważnie byłam zachwycona wyszło tak jak tego chciałam , wykonanie bardzo estetyczne i solidne , bardzo szybciutko zrealizowali zamówienie i w dobrej cenie co ważne

Gość Oma

Proste klasyczne...z wdziękiem. Takie które nie maja za duzo elementow tylko sa takie hmmm eleganckie? Gustowne? zwał jak zwał, na amelia wedding ma wg mnie najładniejsze obie z siostra tam wybieralysmy i byly bardzo piekne, ale kazdy swoj gust ma dzisiaj tyle tego ze wszyscy cos dla siebie znajda, raz widzialam zaproszenie origami w ksztalcie golebia/ptaka bardzo piekne ktos robil takie hand made ale chyba fortune bym musiala wydac na takie haha