Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirka skorkkakaaaa

Zlikwidowali ulge na dziecko?????????

Polecane posty

Gość mirka skorkkakaaaa

Dobrze slyszalam ze od pszyszlego roku nie bedzie ulgi na dziecko? a przeszlo juz ze kazda kolejna h ponadprogramowa bedzie za 1zł. w przedszkolu?

Gość grycan lodzik
ale za to masz roczny urlop płatny. nie wiem jak ty, ale ja z żoną ruszamy do boju - chcemy machnąć drugie.

Gość do autorki.....;.....
doczytaj moze cos zamiast zakladac temat z dupy oszolomie masz w necie tylko kafeterie tępoto chodzaca?

Gość mirka skorkkakaaaa
szukalam i nic na ten temat nie moge znalesc. to o co chodzi z ta ulga na dziekco i na internet?

Gość no i????????
na internet nie będzie

Gość mirka skorkkakaaaa
vv

Gość oj tammmm
Autorko a ty to ta "samotna matka " która mieszka z konkubentem a korzysta z ulg ?

Gość do - grycan lodzik
nie, na razie niczego jeszcze nie ma, ani rocznego macierzynskiego, ani 1 zl za h w przedszkolu, to sa czcze obietnice od wielu miesiecy; to co jest gotowe to to co mieli zabrac, to szybko zalatwili wiec poki co tylko zabieraja

Gość princessaofpersia
moge wtracic slowko, masz az takie zaliczki na podatek pobierane?czy rozliczasz sie wspolnie z zmezem?

Gość princessaofpersia
no to zazdroszcze zwrotu :) fajna kasa, mozna przeznaczyc na dobre wakacje :)

Gość mirka skorkkakaaaa
a dlaczego mam nie korzystac z ulg jesli m,i sie naleza. moj nowy pertner nie jest ojcem biologicznym mojego dziecka i to co mi sie nalezy to biore.

Pasożyty i dziecioroby. Do pracy, a nie łapska swoje brudne i plugawe wyciągacie do orła naszego po coraz to więcej, i więcej pieniędzy. A potem narzekacie kurwy ruskie, że drogo, że zacofanie. A dlaczego? Bo pasożyty wewnętrzne takie jak wy zżeracie ten kraj bardziej niż plaga cyganów.

Gość mirka skorkkakaaaa
k

Dobre. Nie biorę zasiłków tylko oddają mi ciężko wypracowany podatek pit + nadpłacony z dodatkowej działalności ZUS (składka zdrowotna) Za to płacę co miesiąc ogromny vat w sklepach ;P Nikogo nie okradam :) Tak, co roku przeznaczaliśmy na wakacje, w tym roku zgodnie ustaliliśmy,że wyremontujemy chałupę, a wakacje poczekają. Chociaż już jestem przerażona, bo nie wyobrażam sobie całego lata w mieście. Dobrze,że chociaż mamy działkę za miastem..ech..