Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samobójstwo nie wchodzi w gre

ŚLICZNA SEXOWNA ALE Z HEMOROIDAMI CZY JESTEM SKREŚLONA?

Polecane posty

Gość lajlaaaa#
Nie rozumiem ludzi którzy każą się puknac w głowę A sami nie maja hemoroidów i się wymadrzaja jakby wszystko na ten temat wiedzieli Operacje naprawdę robi się w zaawansowanym stadium ze zwgledu na ryzyko naprawdę można uszkodzić zwieracze i chodzić w pampersie do końca życia Hemoroidy mimo zabiegów zawsze powracają Nigdy nie zje się tego co lubi dieta do końca życia i ruch Leki tylko zrujnuja bo to co lekarz przepisuje jest droższe niż to czym sami się leczymy bez recepty Kazda chorobeda się wyleczyć ale nie to Juz nie wspomnę ze zazdrościsz ludziom którzy robią normalna kupę dla was to normalka ale dla ludzi z hemoroidami to naprawdę horror

Gość gość
Posłuchaj mnie dziewczyno i zrób tak jak Ci napiszę a pozbędziesz sie tego. Kup olej kokosowy jadalny ,naturalny ,tłoczony na zimno dobrej firmy. Rano i wieczorem po dokładnym umyciu o***tu wielkość łyżeczki niepełnej do herbaty rozprowadź na ręce i wysmaruj o***t z przyległościami i małym palcem tej tłustej ręki wepchaj hemoroidy do o***tu"na miejsce". Pierwsze dni one będą jeszcze się wysuwać ale z każdym dniem dłużej pozostaną "na miejscu" w ciągu dnia i nocy". Miesiąc kuracji i nie będzie śladu. Ważne! Zawsze po wypróżnieniu się delikatne podtarcie i UMYCIE o***tu plus olej i wpychanie "na miejsce"

Gość gość
ja bym spróbował lewatywy, autorka ma chyba zaparcia i wtedy mechanicznie się te hemoroidy jeszcze bardziej wypychają i uszkadzają się nowe naczynia krwionośne. Ja miałem początki tego badziewia, zaczęło się po silnym zaparciu po jakiejś wycieczce wróciłem do domu i tam też nie mogłem sie załatwić, męczyłem się z tym ze trzy dni i po tym po obu stronach o***tu pojawiły się takie sine napompowane guzki, po wysiłku lub załatwianiu były duże, zwykle mniejsze i nie napięte. Zacząłem robić małą lewatywę przed każdym załatwianiem taką małą gruszką i nie czułem żadnego wysiłku ani parcia, wszystko szło tak jakby na ślisko, bez problemu. No i przy podcieraniu o***t jest praktycznie tylko mokry, to jest komfort bo wiem że mam tam czysto. Od tamtej pory mam w tych miejscach gdzie były hemoroidy tylko poluzowaną skórę ale na szczęście nic więcej, i nie mam nowych na szczęście.

Gość gość
o***t to część ciała w każdej encyklopedii można znaleźć jego definicję, o podręcznikach do przyrody dla dzieci w podstawówce nie wspomnę, a na kafeterii jest to słowo ocenzurowane. IDIOT'S

Gość gość
od b yt o1d1b1y1t o.d..b.y.tt o-d-b-y-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od?byt

Gość człowiek_sraka
kiedyś byłem na imprezie i tańcowałem z 7h na parkiecie rano ostre sranie no i na następny dzień pojewił sie jakiś wystający hemoroid lekko krwawił i nie chciał sie zagoić z tydzień wkońcu sie w*******m zrobiłem lewatywkę ze 3 razy no i nie srałem po tym z tydzień on sie zagoił i od 3 lat mam spokój ale od czasu do czasu lubie sobie wpychać w d**eczke prysznic i wtedy łatwiej sie sra o wiele i raz na 3 dni :P

Gość gość
Na pewno lepiej sobie wlać trochę wody, niż chodzić kilka dni z gównem w ostatnim odcinku jelita- kał kiedy zalega wytwarzają toksyny które z jelita są wchłaniane do organizmu. I jak się wtedy człowiek czysto czuje.........wiadomo że nic w środku nie zostało.

Gość gość
Lewatywa to najgorsze co można zrobić sraka jest gorsza przy hemoroidach niz zatwardzenie