Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sometimes black

Rozstałam się z facetem, ale wróciliśmy do siebie po 2 mcach

Polecane posty

Gość sometimes black

Teraz staramy się bardziej. Macie może jakiś pomysł, jakie miłe rzeczy mogłabym dla niego zrobić?

Gość gdfgfgd
a dlaczego się rozstaliscie? Zazdroszcze też bym tak chciała... zrób mu jakiś obiad, kup sexowną bielizne ;) Pomasuj go dłuugo i przyjmnie

Gość sometimes black
Bo nie umieliśmy ze sobą rozmawiać :( Ja byłam trochę "zimna", a on myślał, że mi na nim nie zależy. Ale nie przyznał się, że chciałby, abym bardziej o niego dbała, tylko mnie rzucił. Z drugiej strony, sam też nieco sobie "odpuścił", przestał mi robić romantyczne niespodzianki... Teraz chcielibyśmy zacząć wszystko od nowa. Już umówiliśmy się, że on zrobi romantyczną kolację, ja upiekę sernik, a innego dnia zaprosi mnie do restauracji. Sex zawsze mieliśmy dobry. Zastanawiam się jakimi drobnymi gestami mogłabym jeszcze pokazać, że mi zależy, będę wdzięczna za sugestie...

Gość a mi szkoda
hm... może po prostu słuchaj go uważnie, to będziesz wiedziała, jak konkretnie jemu pokazać, że jest dla Ciebie ważny; na moim facecie zrobiło wrażenie, jak kiedyś opowiadał mi o swoim ulubionym, mało popularnym zespole; znalazł ich płytę, ale w jakimś angielskim sklepie; a ja mu po prostu wyszukałam ją na allegro i dostał na mikołaja; podobno to był najfajniejszy prezent w jego życiu, bo taki przemyślany :) albo - własnoręcznie upiekłam mu super-wypasiony tort na urodziny ;) mi samej najfajniej jest wtedy, kiedy ktoś uważnie słucha, co mówię i potem, na podstawie tego, daje mi/robi coś, co faktycznie jest dla mnie osobiście ważne...

Gość sometimes black
Kochane, jak pokazujecie partnerom, że Wam na nich zależy? Jakie przyjemności, niespodzianki i prezenty sobie nawzajem sprawiacie? Interesują mnie zwłaszcza te drobne, niskonakładowe i pomysłowe

Gość sometimes black
O paru rzeczach wiem :) że uwielbia ciasta i naleśniki. Więc będę starała się czasem mu przyrządzać. Kupuję mu prezenty związane z jego zainteresowaniami, ale to większe wydatki, więc raczej "z okazji". Szukam pomysłów na takie codzienne gesty. Np. wpadłam na pomysł żeby jak będzie szedł do pracy, podrzucić mu do kieszeni kilka cukierków z jakimś miłym komplementem. Ale może Wam coś przyszło jeszcze do głowy? Panowie oczywiście też mogą się wypowiadać .

Gość a mi szkoda
nie szukaj za bardzo jakichś takich pomysłów od innych, bo to chyba nie o to chodzi, żeby sobie nawzajem jakiś taki jarmark urządzać;) słuchaj go uważnie, bądź miła i troskliwa - i to wystarczy :) wiesz, żeby tak nie zagłaskać kotka na śmierć;) żeby tak np. nie było, że będziecie teraz ze skóry obydwoje wychodzić, a potem jeszcze będziecie musieli być czujni, żeby np. nie przeoczyć żadnego dowodu uczuć, bo tej drugiej osobie będzie przykro;) jak lubi cukierki, to mu podłóż te cukierki - ale się najpierw upewnij, czy np. się nie wkurzy, że jakieś dziwne śmieci po kieszeniach;) i czy np. by nie wolał bułki z kiełbasą;) ja np. wstawałam specjalnie rano, żeby zrobić swojemu mężczyźnie taką najlepszą w świecie kawę z ekspresu (tzn. taką moją ulubioną :D ), no i było mu tak straaaaaaasznie miło, aż w końcu się przyznał, że woli taki wielki obrzydliwy kubas obrzydliwej fusiastej :D

Gość sometimes black
Staram się słuchać go, no ale chciałabym też jakoś być wyjątkowo miła dla niego :)