Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala28

maz flirtuje z innymi kobietami

Polecane posty

Gość ala28

Mam problem z mezem (l.34) co jakis czas flirtuje na czatach na gg lub fb z kobietami ostatnio z kolezanka z dawnych lat a kilka tygodni wczesniej z byla nie wiem jak poradzic sobie z tym ze on ciagle flirtuje choc mowilam mu ze te slowa mnie rania poniewaz do mnie tak czule sie nie zwraca i ze nie podoba mi sie to plakalam blagalam wybaczalam poprawa na kilka tyg dokladnie na dwa a teraz wyjechal po polski konczyc budowe domu i w tajemnicy przede mna spotkal sie i flirtowal z dawna znajoma choc dzien przed wyjazdem obiecal mnie nie zranic i stwierdzil ze nie spotka sie ze znajoma poniewaz ma ja w doopie.dowiedzialam sie o tym flircie i spotkaniu jak przejzalam maile wiem ze nie powinnam ale mialam przeczucie ze cos zlego sie dzieje a on teraz przeprasza i blaga o wybaczenie nie wiem co zrobic nie chce kolejny raz wybaczyc iwiedzac ze sytuacja znowu sie powtorzy .dodam ze mamy coreczke i jestesmy 5 lat po slubie .poradzcie co robic prosze.

Gość Justyna...23...
Jestem w podobnej sytuacji tzn bylam, u mnie zdarzylo sie to 2 razy. Pierwszy raz rozmowy na gg z byłą, drugi raz flirt z dziewczyna z czata. Przezylam to okropnie, nikomu nie zycze. Wiem co czujesz i wiem jak trudno zaufac po takim czyms, jesli sie wogole da. W moim przypadku nie ufam do tej pory mimo ze minelo 5 miesiecy.

Gość Takiego sobie wybrałaś faceta
to nic nie możemy teraz zrobić.

Gość ala28
do justyna jak sobie z tym poradzilas ?ja mam tak co jakis czas i bardzo mnie to boli on przedemna mial wiele kobiet ja przed nim nikogo

Gość Justyna...23...
Jak sobie poradzilam? Szczerze to nie poradzilam sobie, ciagle o tym mysle, wspominam, placze... Tylko ze ja o tym z nim porozmawialam, powiedzialam co czuje, przeprosil i zarzadalam usuniecia wszystkich kontaktow z byla, miala zniknac z gg, portali spolecznosciowych, z tel. Milo jej po prostu nie byc i tak tez sie stalo, raczej nie maja ze soba kontaktu choc 100 % pewnosci nie mam. Przeprosil i sie poprawil ale o pelnym zaufaniu jeszcze nie mozna mowic.