Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubassssssssska

Ratunku, nie mogę schudnąć!

Polecane posty

Gość grubassssssssska

Cześć :) Piszę do Was, bo nie mam pojęcia co z tym fantem zrobić. W ciagu roku przytyłam 20kg. Waga siegnela 75kg. Na miesiąc odstawiłam slodycze,piłam duuużo wody i jadłam regularnie. Tyle wystarczyło na zrzucenie 7kg. Teraz ważę 68 i pragnę odzyskać dawną sylwetkę. Od 2 tygodni jem regularne posiłki, same lekkie rzeczy, z menu wyrzuciłam tłuste, słodkie. Jem owoce przyspieszajace przemiane materii,ciemne pieczywo, pije zieloną herbatę, wodę, na noc się nie objadam, ostatni posiłek jest o godzinie 19. Ćwiczę z Cindy Crawford Nowy wymiar, Killer i Skalpel z Ewą Chodakowską. Mam 2 treningi dziennie, a tymczasem nic... Nawet boczki nie zniknęły, a nie są duże. Wszystko mi idzie w nogi niestety. Tracę motywację, bo kto by nie stracił? Nie schudłam kompletnie nic. Jedynie mam większą kondycję, ale co z tego? Co mam robić, bo jestem załamana :(

Gość lubie to ....
owoce nalezy traktowac tak jak slodycze ze wzgl. na cukier. jedz raczej wiecej warzyw. odstaw produkty zbozowe i straczkowce. jedz sporo chudego bialka, troche zdrowego tluszczu, jak np oliwa, avocado. nabial tylko okazjonalnie. jedz niewielkie posilki, ale co jakies 3-4 godziny. ostani posilek nie wiecej niz 2-3 godz. przed spaniem. z tych ostatnich kilogramow i boczkow czesto najtrudniej jest schudnac. w/w rady maga cos ruszyc w twoim organizmie, poniewaz bedzie to cos innego niz rutyna, do ktorej juz sie przystosowal :)

Gość grubassssssssska
Dziękuje Ci serdecznie!! :) Z nabiału jem jogurty naturalne tylko i wyłącznie, a także lekki twaróg do chleba, muszę to wyeliminować? Zas z owoców jem kiwi,grejfruty i jabłka :) Mam nadzieję że uda mi się schudnać dzięki Twoim radom :)

Gość lubie to ....
tez mam taka nadzieje :) a przy tym te zmiany beda w ogole zdrowsze dla organizmu :) nie dopuszczaj do uczucia glodu, bo wtedy organizm nie spala tylko gromadzi :) dobrze, ze cwiczysz, to tez sie przyda dla zdrowia. pamietaj, ze cwiczac budujesz miesnie, ktore waza wiecej od tluszczu, ale zajmuja mniej miejsca, wiec na wadze moze nie bedzie ubytku, ale jaka korzysc na urodzie i ladnie wymodelowanej sylwetce! :) x z tym nabialem, to tak troche zle sie wyrazilam. jogurt (tylko zeby byl bez dodatku cukru), twarog jak najbardziej. tylko miej na uwadze, ze nabial tez ma w sobie cukier, wiec np. po prostu trzeba to miec na uwadze i tylko czasami jesc nabial jako zrodlo bialka, a innymi razy jajko, rybe, piers drobiowa, kawalek chudszej wolowiny. idealnie by bylo, zeby ogromna wiekszosc diety stanowily warzywa i ryby. jesli chodzi o produkty skrobiowe, to warzywa typu ziemniaki, marchewa, wszelkie korzenie, byliny i bulwy, ktore sa troche skrobiowo-cukrowe, bede duzo, duzo lepsze niz np. makaron, pieczywo. a tego typu warzywa daja wlasnie to uczucie wypelnienia, ktorego nie daja warzywa "mokre" lub lisciaste. takze ryz, ale naturalny, nie ten przetworzony z torebek, bedzie lepszy niz makaron lub pieczywo. ps. zazdroszcze ci tej weny do cwiczen, bo mam podobna sytuacje do twojej jesli chodzi o chec utraty boczkow, a do cwiczen nie moge sie ruszyc ;)

Gość grubassssssssska
Przepraszam ze tak pozno odpisuje, ale musiałam na chwile zejść :) Odnosnie cwiczen to ja nigdy nie cwiczylam, może w gimnazjum jeszcze, potem kombinowałam zwolnienia aż do konca liceum,i mam. W koncu weszłam na stronę fb Ewy, jak zobaczyłam efekty dziewczyn to odpaliłam youtuba i razem z nia się pomęczyłam :P Na początku była masakra jednym słowem, po 2 tygodniach kondycja o niebo lepsza, a prosto po treningu MEGAPOWER na cały dzień :D Te ćwiczenia pozytywnie wpływają na samopoczucie do tego stopnia, że patrzę w lustro i staję się narcyzem :P Może to bedzie pierwsze lato, kiedy bede mogla zalozyc spodniczke, bardzo bym tego chciała :) Polecam Ci chociaż spróbować :) Nie pozalujesz :) Zaczynałam od Nowego wymiaru, po kilku dniach dołaczyłam Ewe. A co do diety to bedzie ciezko, gdyz nienawidzę jeść ryb, z warzyw jedynie marchewki i ziemniaki... Znalazlam coś takiego http://www.ofeminin.pl/odchudzanie/jak-szybko-schudnac-szybka-dieta-zdrowe-odchudzanie-f36810.html Co o tym myslisz??

Gość podbijame nakrecame
mniej jeść

Gość grubassssssssska
,

Gość grubassssssssska
Jak ja kocham takie osoby,które czytają tylko nagłówek :o

chyba za szybko chcesz schudnac (patrzac na poczatkowy wynik)- zostanie Ci zwisajaca skora albo rostepy. jesli duzo cwiczysz to raczej nie sugeruj sie waga, a swoimi wymiarami - miesnie zajmuja duzo mniej miejsca, ale wiecej waza. nie przestawaj. Przewanie jest tak, ze na poczatku waga spada, pozniej sie zatrztymuje (i wtedy najczesniej zaprzestaje sie odchudzania), ale to trwa 'chwile' i pozniej znowu waga spada. Te wszystkie cwiczenia ksztaltuja sylwetke i ja umiesniaja, a jesli chcesz schudnac to dobre jest bieganie (i bardzo skuteczne)- mozesz stosowac naprzemiennie z obecnymi cwiczeniami aby Ci sie nie znudzilo

a w nogi co Ci idzie? miesnie czy chudna? tez zalezy wszystko od tego jaki chcesz osiagnac efekt bo po chodakowskiej to dziewczyny maja typowo sportowa sylwetke (watpie zeby to sie utrzymalo po przetwaniu cwiczen), a po bieganiu szczupla, ale bez widocznego umiesnienia (poza brzuchem)

zamiast się ważyć mierz się w talii biodrach i udach i porówanj wyniki po miesiacu. Ja pierwsze rezulataty mialam po 1miesiącu regularnych ćwiczeń 4 razy w tyg po 1-2h. pij duuużo wody, jedz chude mięsko kurczaka itp po 3 miesiącach powinnaś sama zauważyć rezultaty. ja schudłam 10kg na samych cwiczeniach bez żadnej diety i teraz od ponad roku regularnie codziennie ćwicze :) rezulaty będą na pewno ( jesli faktycznie ćwiczysz i odstawiłaś słodycze i inne takie) ćwiczenia ewy chodakowskiiej zwlaszcza killer i turbo spalanie sa ok ale moim zdaniem fajniejszy przyjemniejszy i bardziej motywujący jest jednak fitness wsrod ludzi na sali z instruktorem - wtedy tez on cie poprawi bo jest możliwość że źle wykonujesz ćwiczenia i dlatego nie ma efektu :P

Bieganie, taniec, pływanie - wysmukli mięśnie, rower moze zbyt rozbudować uda ( pracują wtedy intensywnie a te mięsnie maja tendencje do szybkiego rozrostu) ważna jest rozgrzewka, ogolny trening i potem stretching żeby mięsnie byly ladnie rozciągniete :) ogolnie tez nie szalej bo zbyt szybkie chudniecie to jak napisal ktoś powyżej= zwisajaca skora

Gość lubie to ....
na pewno zajze sobie na te cwiczenia :) ja troche cwicze takie jakby "swoje" cwiczenia (glownie pompki, troche jogi, chodze na (raczej lekka) joge 2 razy w tygodniu. co do tej diety, na ofeminin, to trudno mi cokolwiek powiedzec, bo ja nigdy zadnej diety nie stosowalam, a te reguly, ktore oni podaja sa bardzo ogolne. ja tez kiedys nie lubilam ryb, a to dlatego, ze byly niesmaczne, niesmacznie przyrzadzone. teraz uwielbiam, bo kupuje takie ktore mi smakuja (czyste, bialutkie, oraz losos) i przyrzadzam je w smaczny sposob, pieke w piekarniku filety, bez ohydnych panierek, bez osci bez skory, miodzio ;) albo krewetki :) albo sardynki w oliwie z puszki. a tunczyk? gotujesz sama? no i warto przekonac sie do warzyw. sa takie pyszne i tyle pysznosci mozna z nich przyrzadzac? tez kiedys nie lubilam warzyw, bo w moim rodzinnym domu warzywa byly bardzo nieurozmaicone, a poza tym rozgotowane i podawane z ohydna przysmazona bulka tarta 😭 to byl koszmar .... a teraz? uwielbiam warzywa, szczegolniete, ktore faktycznie mi smakuja, przyrzadzam je smakowicie, czesto pieke w piekarniku. moje ostatnie odkrycie: pieczona brukselka z pieczarkami. a brukselki to wczesniej nie bylam w stanie przelknac, takiej zwyklej ugotowanej ;)

Gość Ewa Brzozowska
Witam, bardzo zbalansowana dieta i ćwiczenia OK, ale może jeszcze należałoby dodać Aqua Slim nowoczesny suplement diety, który ułatwia odchudzanie. Jest skuteczny dzięki zawartości chromu, który przyśpiesza przemianę materii - a w efekcie przyczynia się do spadku wagi. Radzę spróbować, a w razie wątpliwości nie wahaj się zadać mi pytania Pozdrawiam Ewa Brzozowska _________________ Online Ekspert marki Aqua Slim.pl

Gość gość
a ile masz lat? sporo zależy od wieku. ja np. nie mam 30stki, cały czas dość łatwo mi zrzucić uwagę. 10 lat starsza siostra pamiętam jak się odchudzała, minał rok, zanim było widać pierwszy efekt. tzn dosłownie - rok diety, biegania itp. i nic, waga nie drgnęła. po roku nagle sytuacja się zmieniła, nikt nie wie, dlaczego. dla mnie najważniejsze, co i ile jem. czasem po jednym dniu, jak jem niewiele, widzę ubytek całego kilograma! i, co ważniejsze, udaje się to utrzymać, nie muszę głodować non-stop, żeby efekt był trwały. bardzo pomagają ćwiczenia, ale tylko takie regularne, długie treningi, w których trzeba się po prostu spocic jak świnia. przynajmniej 45 minut. nie musisz tak codzienni, ale 3 razy w tygodniu, np. trening albo bieg albo nawet szybki marsz. powinno zadziałać. a co do Twojej motywacji - 7 kg w miesiąc to bardzo dużo. to prawie połowa z tego, co wcześniej przytyłaś w ciągu roku! na pewno nie byo łatwo tak szybko tyle zrzucić. taki sukces powinien być wystraczającą motywacją! powodzenia! ja też chcę trochę zrzucić, ale jakieś 4-6 kg zupełnie by mnie satysfakcjonowało.

Gość gość
suplementów ja bym się bała. ale są naturalne sposoby: imbir, ananas, grejpfrut, zimne prysznice itp. zawsze mogą trochę wspomóc dietę.

Gość gość
Co z tego ze zdrowo jesz jak może za dużo. Napisz co jadlas w ciągu dnia.

Gość beata1234_56
Jeśli prawidłowo się odżywiasz, a nie mozesz schudnąć lub nawet tyjesz - to jest kwestia raczej problemu z przemianą materii, chorymi gruczołami (może wyczerpanie nadnerczy, może niedoczynność tarczycy?) - sama miałam taki problem. Jeśli chcecie pomogę (za darmo) - mój mail beataer@gmail.com

Gość gość
nie jedz chleba i cukru

Gość gość
ja tez nie moge schudnac.choc jem malo

Gość Bożena 01
Mi ta modlitwa pomogła . Wyglądam idealnie. Wystarczy uwierzyć i odmawiać 10 razy Zdrowaś Maryjo łaskiś pełna Pan z tobą błogosławionaś ty między niewiastami i błogosławiony owoc żywota twojego Jezus. Wszystko dojdzie do normy i się ustabilizuje przemiana materii, kto mądry spróbuje.

Gość Bożena 01
Poprawka( odmówić 10×Zdrowaś Maryjo)

Gość Patryk

Cześć, ja polecam c9 z firmy Forever. Jest to detoks 9 cio dniowy polegający na oczyszczeniu z organizmu wszystkiego co zalega. W zasadzie różnicę widać już po dwóch dniach, ponieważ przez pierwsze dwa dni pijesz się aloes+ koktajle wysokobiałkowe oraz warzywa i owoce, od 3-9 dnia można włączyć posiłki albo obiad albo kolację jeden główny posiłek. Dodatkowo w pakiecie masz poradnik z rozpisaną dietą na 9 dni co jest wskazane i dostęp do dietetyków i trenerów na facebook'u,. Gubi się cm w talli, biodrach, ramionach i gubisz kg. Dodatkowo poprawia kondycję fizyczną. Kolejna rzecz to co jest ciekawego w tej firmie to masz 30 dniową gwarancję satysfakcji, która daje Ci bezpieczeństwo, że jeśli nie będziesz zadowolona/y oddają Ci kasę 100% kasy, wystarczy napisać oświadczenie mimo, iż wykorzystasz ten pakiet, ale naprawdę nie będzie takiej potrzeby, ponieważ Detoks działa.

Jeśli masz więcej pytań pisz odpowiem, bez zniżki trochę drogie, ale mam dostęp do rabatu 15%.

patryk2025@interia.pl lub sprawdź co zawiera pakiet na: www.480900049492.fbo.foreverliving.com