Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZmartwionaZonaBogatego

Wyszlam bogato za mąż:(

Polecane posty

Nie dla kasy. A teraz wszyscy sie odemnie odwrocili, nawet rodzina. Kocham mojego męża. Ale mam wyrzuty sumienia ze nie wnioslam nic do małżeństwa. Mam już dość. Jego rodzina myśli ze dla kasy to zrobiłam. A to nie prawda bo jak go poznałam to nie wiedziałam ze jest bogaty. On to ukrywał, dopiero jak zgodziłem sie wyjść za niego mi o wszystkim powiedział. Jestem w ciąży w 9 tyg, jego rodzina mnie nienawidzi. Jak tak żyć!?

Gość boli mnie głowa...
olej i ciesz sie, ja nie wyszłam za bogatego ale takiego o:) za to kochanego i dlatego ze jego rodzina ma więcej od mojej to teściowie mają mnie w dupie i witaj w klubie jestm w 18 tygodniu i nie zapytali nawet jak sie czuje-nie zadzwonili nie mówili abysmy przyjechali. Szkoda bo jestem dobrym człowiekiem-nikogo nie obgaduje i nie knuje nic za plecami na kogos w rodzinie.A tylko zwgl na mały majątek poprostu mnie nie szanują i tyle.Głownie dlatego ze moi rodzice nie dadzą rady np. dac mi z 50 tysiecy na budowe domu, lu dlatego ze dostaliśmy od moich rodzicow nie tak dobry samochód jak oni sobie wymazyli...paranoja

Gość kotka_plotka
Olej ich. Nie ma sensu sie denerwowac przez idiotow :-)

Gość witay w klubie
ja rowniez wyszlam za maz za bogatszego ode mnie i mam bardzo podobnie rodzina meza mnie nie szanuje ,bo uwazaja mnie za gorsza ,jestem 8 lat po slubie i czasami mam dosc i gdybym mogla cofnac czas nie wyszlabym za swojego meza.....

Gość do zimy jeszcze daleko
Twoja rodzina pewnie zazdrości - znam wielu takich zazdrośników. A jego rodziną sie nie przejmuj. Jesteś jego żona a nie jego rodziny. Kochacie się, jest wam dobrze i tyle.

Gość kkkkkkkkkkkk
ha ha ha nie wiedziala,ze jest bogaty,powiedzial jej dopiero jak sie pobrali,wczesniej ukrywal. Jaki kurr...KSIAZE:D wez przestan,dobrze wiedzialas ze ma kase i pewnie teraz z gory traktujesz wszystkich. Bo jak on taki skromny to przeciez i znajomi i rodzina by nie wiedzieli,ze jest bogaty.Ty musisz klepac na lewo i prawo i sie chwalic

Oj łatwo powiedzieć. Wolałabym biednego męża ale ze wspaniała rodzina. Przez te hormony mi odbija. Ciagle płacze. Oni nawet na weselu u nas nie byli. Szkoda mi mojego męża. Oni Mieli dla niego lepsza partie.

Nikogo nie traktuje z gory. I bardzo mi przykro. Nic nie wiedziałam ze jest bogaty. Nie byłam u niego w domu, bo mówił ze wynajmuje z kolega. Spotkaliśmy sie na mieście albo u mnie. Dopiero jak mnie o rękę poprosił i sie zgodzilam to mi powiedział. Byłam zła na niego, ale i zaskoczona. Powiedział ze bal sie bo wcześniej leciały tylko na kasę.

Gość witay w klubie
no to faktycznie smieszni ludzie jak nawet na wesele nie przyszli ,ale rodzina mego meza jest jeszcze gorsza bo przy nim milutcy i slodcy ,a jak zostaje sama to sa uszczypliwosci i docinki.....do tego mezowi na mnie nadaja ale tak dyplomatycznie ,ze moj maz nie widzi w tym nic zlego......al e wpajaja mu ze nie jestem dla niego itp.....pare razy udalo mi sie podsluchac ......z mojej milosci do meza a byla naprawde wielka pozosalo juz chyba bardzo niewiele ,przede wszystkim brak szacunku dla meza ktory moim zdaniem zawsze powinnien stac murem za zona ......

Gość a u nas inaczej
Wiesz co mam w rodzinie parę. Oboje lekarze ona stomatolog on chirurg. Ona ma 28 lat rodzice dali jej kasę na własny gabinet, on jest najlepszym z młodych chirurgów. Ich rodzice mają podobnie finanse. Z rodziną mają dobry kontakt. A wiesz dlaczego bo mają pewną zasadę. Utrzymują kontakt bliższy z części rodziny, która ich lubi szanuje i nie zazdrości. Ale były wielkie ploty w rodzinie. Ale oni wszystko olali. Teraz wszyscy wiedzą że zrobili to z miłości a nie dla kasy. Nazwisko męża kuzynki jest bardzo ceniony, a jego ojciec i matka są bardzo i to bardzo. A kuzynka przejęła tylko nazwisko jej męża.

Moj mąż stoi za mną murem. Ale wiem ze mu przykro. Ze to moja wina. Intercyze podpisalam.

Gość yfotyd
wychodzi na to że maż jest mądrzejszy nizta cała jego pożal się boże rodzinka; chyba to oczywiste, że to nie twoja wina, a jego rodziców; może z czasem siędo ciebie rpzekonają, ale to trzeba czasu

Gość a u nas inaczej
Wiesz co była pewna obraza, bo mąż kuzynki ma 2 mieszkania w jednym mieszkał drugie było puste, kuzynka też miała swoje mieszkania. Mąż kuzynki przepisał oby dwa mieszkania na nią i na siebie, a kuzynka na niego i na siebie te swoje mieszkanie. Auto które sobie on kupił nowe. Brali ślub w 2010roku, a jego auto było z 2009. I też ona była współwłaścicielem.

Gość a u nas inaczej
Ale teście kuzynk są za nią.

Gość witay w klubie
wiec ciesz sie z tego ze maz jest za toba ,bo moj od poczatku malzenstwa nie potrail sie postawic ,a przed slubem to zgrywal ze hej.....to nie oto chodzi ze ma olewac swoja rodzine ,ale szanowac swoja zone itp...

Gość a co to za chirurg w wieku 28l
Studia+staż+specjalizacja hmmm... to dopiero po 30 można być chirurgiem. coś bujasz :O i

Gość a u nas inaczej
Mąż kuzynki ma 33 lata,a kuzynka 28.

Gość a u nas inaczej
Nie pisałam że kuzyn ma 28 lat. Kuzynka ma 28 i jest stomatologiem.

Bajkopisarko medycyna 6lat staż 3 lata specjalizacja chirurgiczna 6lat. Jakim cudem mając 28 lat jest chirurgiem? Chyba,że na studia poszła mając 13lat...

Gość a u nas inaczej
A czytać umiesz? On ma 33 lata. Ona 28.

Gość a u nas inaczej
Specjalizacja trwa krócej.

Gość a u nas inaczej
Przecież nigdzie nie pisałam że on ma 28 lat naucz się czytać, a dopiero poprawiaj innych.

Gość a u nas inaczej
Rozumiesz? Napisałam że ona ma 28 a nie on

A sorry faktycznie źle spojrzałam,bo o interpunkcji nie pamiętasz... Stomatolog to się zgodzę bo oni studiują 5 lat,a potem mają rok specjalizacji. Specjalizacji chirurgiczna trwa minimum 6 lat-może trwać dłużej jak ktoś się nie załapie na wszystkie staże i kursy to może trwać nawet i w tym czasie się nie wyrobi. Najważniejszy staż trwa 44miesiące a ciężko się na niego dostać.

Gość a u nas inaczej
Pisze z telefonu i kołysam dziecko więc interpelacja mi nie w głowie.

Jeżeli robisz staż z LEPem to masz staż roczny,ale specjalizacja musi trwać 6 lat. Musisz w tym czasie zrobić ok 450 zabiegów. Ja też piszę z telefonu :p

Gość a u nas inaczej
A ja usypiam córkę od 21 i nie chce spać i tak już mam dość i postanowiłam że wejdę na kafe. Jednym palcem ciężko.

Gość a u nas inaczej
Kiedyś z nim rozmawiałam o tym wszystkim ale już nie pamiętam, a po alkoholu byłam.

Typowy kompleks tzw. klasy wyższej. Śmieszne to jest bo nie wiadomo nigdy, czy chodzi o to, że wyszłaś dla kasy. Czy widzą, że się kochacie ? Większość z takich ludzi, nigdy nie zaznała miłości i zachowuje się jak nie powiem kto