Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambaryła31

Dziwne miesiączki po porodzie

Polecane posty

Gość bambaryła31

Może wiecie co jest tego przyczyną? 5 miesięcy temu miałam cc,pierwszy okres dostałam po niecałych 3 miesiącach,był zupełnie normalny taki jak przed ciążą. Natomiast kolejne już są dziwne.Drugi był taki,że przez ok.5 dni miałam lekkie brązowe plamienie i potem dopiero zaczął się rozkręcać i leciała czerwona krew,wyglądało to tak jakby miesiączka była od drugiej strony i teraz jest podobnie dzisiaj jest 6 dzień brązowego plamienia,z tym że trochę jakby ciut więcej czerwonej krwi,ale nadal plamienie. Nie wiem co o tym myśleć?

A byłaś u lekarza ? Ja po cesarce dostałam okres....po latach. Lekarze twierdzili że taki mój urok,że potrzebuję więcej czasu na regeneracje.Oczywiście ich nie słuchałam i szukałam takiego lekarza który mi pomoże.

Gość bambaryła31
u lekarza nie byłam

Gość hormony masz rozregulowane po
ciąży prawdopodobnie progesteron masz za niski (stąd plamienia przed @) możliwe, że i tarczyca Ci szwankuje

Gość cóż......
jeśli karmisz piersią to też ma wpływ.

Gość hormony masz rozregulowane po
ale nie na plamienie przed @ prawidłowa @ zaczyna się krwawieniem, a nie plamieniem

Gość bambaryła31
tarczycę zawsze miałam w porządku,w ciąży też wcześniej przed ciążą @ też mi się zaczynała plamieniem,ale trwało to góra 1 dzień a jakie są konsekwencje niskiego progesteronu?

Gość to co miałaś przed ciążą
czy w trakcie nie ma nic do tego co jest teraz większość kobiet zapada na poporodowe zapalenie tarczycy dlatego każda kobieta, która rodziła powinna sprawdzić jak jej tarczyca a konsekwencją zbyt niskiego progesteronu jest niemożność utrzymania ciąży