Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helga.

zwrot podatku,juz dostaliscie?

Polecane posty

Gość helga.

czy dostaliscie juz zwrot podatku z pitow?? kiedy skladaliscie pity i jakie miasto?

Gość filiabiblia
Ja jeszcze nie dostałam, a skladalam pit pod koniec lutego... ale za to znalazlam fajny program do rozliczania PIT-ów - pitax.pl Prosty w obsłudze, przyjazny, sprawdzony i dobry. Na pewno sie nim rozlicze tez za rok...

Gość gość
Potwierdzam opinie o potax. Z ciekawości rozliczyłam się przez pitax.pl i porównywałam do wyników w e-deklaracjach. Obliczenia były takie same. Pitax. ma dobre oobliczenia. Ale pitax jest lepszy niz e-deklaracje, bo w pitax.pl nie musisz nic sam dodawac, odejmowac, mnozyc (w -edeklaarcjach czasaem trzeba samodzielnie wykonac obliczenia) i w pitax.pl nie trzeba znac limitow, a w niektorych przypadkach w e-deklaracjach musisz znac llimity. Polecam pitax.pl

Gość gość
ja w tym roku też już dostałam zwrot podatku ale tylko dlatego, ze rozliczałam się z programie PITAX - zamiast czekać w ogromnych kolejkach w biurach to zrobiłam to sama - i dzięki temu wszystko posżło sprawniej. program rzeczywiscie jest bardzo prosty i myśle, ze każdy użytkownik będzie zadowolony

Gość gość
ja juz dostalem ... 2900 . ..pln. bo pracowałem od maja.

Gość Faraonka  ww
Hey ludzie, kto się rozliczał z pomocą PITAX ? Czas mnie goni potrzebuję pomocy. Wiem, że z PITAX idzie szybko i łatwo prawda ?

Gość booloo
widzę że stary temat ale już na czasie - tak Pitax pozwoli Ci się rozliczyć szybko, a w razie czego jest pomoc!

Gość Weskal
ano własnie ja dostałam Pita z pracy, pierwszy raz będę sama się rozliczać i szczerze mówiąc nie wiem jak. myślę o jakimś programie, żeby intuicyjny był. spróbuję tego Pitaxa..

Gość Lamianka
próbuj, ja w zeszłym roku rozliczałam sie nim i wszystko było bezproblemowe!

Gość gongo
ja w tym roku i poszło bardzo szybko!

Gość elafonis
Ja co roku rozliczam się z Pitaxem i zawsze idzie szybko i bez problemów, nie trzeba instalować wtyczek i program podpowiada ulgi, więc nic nie umknie.