Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahahahahahhhh

Ogarniacie takie coś? ale siara hahahahahahah!

Polecane posty

Gość ahahahahahhhh

do nas do technikum chodzi taka laska blondie spalona na solarium i w ogóle szpan a ostatnio okazało się że zrobiła sobie prawo jazdy i kupila sobie... MALUCHA! ja dupcze hahah jaki wstyd czaicie takie coś? :D

No to sie lala ladnie wozi ^^ Kiedys jak w sklepie bylem to widzialem przez szybe jak policjant przyjechal na parking starym malaczem. Tez mielismy beke z kolegami

Gość Blondyna z Technikum
hej. Sluchaj, jak mozesz sie ze mnie smiac i tak sie dowiem kim jestes. ;]

Gość zvbnvcb
buhahahahaha aradna laska, za pięć lat przeniesie się jako dobry już kierowca na normalną furę i będzie mieć zniżkę za ubezpeiczenie a wy bedziecie robić pod siebie w wordzie i marzyć, żeby zdać prawko.. z czego tu się śmiać? auto ma? ma, ekonimiczne? tak, jeździ? jeździ no i gitara.. a jak dziewczyna ładna to nawet rzęchem zada szyku:)

Gość niech mi ktos odpowie bardzo p
A ja bym chciała mieć malucha. Czy jestem dziwna? Wedlug mnie to żaden wstyd - wręcz przeciwnie. Super auto, na samochodach sie nie znam. Wedlug mnie to wstyd jezdzic tymi audicami i się podniecac. Powiedzcie szczerze, uważacie ze jestem nienormalna?

Gość niech mi ktos odpowie bardzo p
?

Gość tak osobiscie uwazam cie
za poj­eba🖐️

Gość gfhdgfhdh
Żaden wstyd, kaszlak to wspaniały youngtimer. Moje pierwsze auto. Uczyłem się moim maluszkiem jazdy bokiem (na ośnieżonym boisku), później krótki epizod z FWD, a następnie tylnonapędowe 250 KM które mam do dzisiaj. Dzięki temu, że miałem malucha mam na koncie zero wypadków. :)

jesteś koleś gorszy od tej typiary. lubie maluchy ;)))))))))))))))))))) a Ty jesteś walnietym snobem