Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzień od razu lepszy.maggg

OBciełam sobie sama włosy.

Polecane posty

Tylko pocieniowałam . Z dlugosci chyba z 2 cm. Już czuję jak tego będe żałować jutro jak umyję te kudły, ale dzis jestem jak nowo narodzona :classic_cool: dzień był do dupy, jak i cały tamten tydzień, a dzięki temu powróciły mi siły:p Haha:classic_cool: Tak:) A co u was?

Gość przerazzzona
ja zrobiłam sobie ombre z lorealem

Gość vn
a ja byłam dzisiaj w solarium i u kosmetyczki założyć żele

Dobrze, że nie zrobiłaś jak bohaterki filmów, że w chwilach kryzysu golą się na łyso :D

I jak wyszlo Ci to ombre? Na łyso bym się chyba nigdy nie ogolila, nie wazne jak nie lubie swoich wlosow czasami:D

ja niedawno, też wieczorem, w przypływie potrzeby zmian, zrobiłam sobie sama grzywkę. Kuźwa i do teraz czekam aż mi w końcu włosy odrosną :P

Gość koncowkiki
Ja dzis obcinalam rozdwojone koncowki ... .masaakra, pelno ich mam :C

?

Gość jezusie nazarejski...
hehe, a ja kiedys w przyplywie emocji ostrzyglam sie na jeza maszynka brata (scielam wlosy do pasa, ktore byly maja chluba i znakiem rozpoznawczym).Najzabawniejsze, ze nawet niespecjalnie zalowalam bo przynioslo mi to niesamowita ulge psychiczna a wlosy szybko odrosly na twarzowa dlugosc No ale bylam wtedy rozhisteryzowana nastolatka wiec mialam prawo do dramatycznych, teatralnych zachowan;

no właśnie postanowiłam iść na całość i walnęłam sobie tak krótko na całe czoło :P niestety :P Teraz już mi troszkę podrosła, staram się już ją przekładać na bok- więc sposób z linka spróbuję przełożyć na siebie na pewno, bo wygląda to ładnie i wydaje się proste, więc mniejsza szansa, że coś spierdzielę ;) A końcówki też już u mnie czas podciąć. Szkoda, że do moich włosów nie pasuje cieniowanie. Bardzo to lubię na innych dziewczynach ;)

Gość me_linda
A ja dzisiaj pofarbowałam na zmrożony kasztan z Loreala. Super wyszło! ;]

Haha:D Ważny, jest komfort psychiczny:D Ja się poczułam lżej, miałam ich tak dużo na głowie, plątały się a teraz jakoś lżej kiedy je "pocieniowalam" :d Chociaż już widzę siebie jak jutro będe rozpaczać, zawsze tak mam Ale na szczęscie włosy odrastają:p Ja kiedyś miałam taki szał na grzywki na cale czoło - matko święta jak one mi się podobały! ( W sumie dalej mi się podobają, niestety nie jest mi w nich do twarzy:( ) Ale kiedyś za nic nie chciało to do mnie dojść - poszłam do fryzjera, mówię że chce grzywkę, ( widzialam takie zdj na necie super grzywka na całe czoło postrzepiona, dziewczyna wygladała super) postrzepioną na koncach.. wyszłam .. A w domu płacz, bo wyglądałam jak jas fasola:p

Gość moja smutna historia
ja jakieś 3 tygodnie temu zapragnęłam zmian i teraz żałuję tej godziny. Najpierw chciałam rozjaśnić końcówki, więc je potraktowałam wybielaczem do włosów, który nabyłam w rossmanie pod wpływem chwili, potem w dodatku pocieniowałam na końcach... niby nie jakoś dramatycznie, ale tak tego żałuję :( Miałam równej długości włosy do łopatek, a teraz są zniszczone rozjaśnianiem ( oczywiście następnego dnia pobiegłam do sklepu i kupiłam brązową farbę, ale czasu nie cofniesz) W ogóle w ciągu ostatnich kilku miesięcy pozbyłam się w ten sposób pięknych, równych i zdrowych włosów prawie do pada i zostałam z brzydkimi i pocieniowanymi do ramion :( KURWA w dodatku mam maturę i zakuwam dzień i noc od kilku dni, zakuwałam zresztą cały rok i jak pomyślę o tym i o straconych włosach to mnie coś bierze :( chyba szlag mnie trafi

do pasa* :( eh. trochę teraz odżyły po hektolitrach odżywek, ale tęsknię za starymi, które już być może nie wrócą, a na pewno nie prędko :( przez to rozjaśnianie mają teraz pomarańczowy pobłysk, bo farba zaczyna schodzić. A był taki ładny, chłodny i naturalny...

uu:/ Ale wlosy odrastaja nie martw się 🌼 A jeśli chodzi o odżywienie - to olejowanie polecam:)

To po maturze kupie sobie ten olej i będę się olejować całymi dniami :) odrosną, mi szybko rosną, ale wolałabym już mieć długie :( Zawsze sobie powtarzam, ze nigdy nie zrobię nic w domu z włosami a potem wychodzi jak zawsze :D Dobrze, że grzywki nie obcięłam tym razem :D

Gość emyly
'w przypływie potrzeby zmian' hahahhaah my baby mamy czasami cos z glowa. Ja sie dzisiaj pofarbowalam po raz pierwszy sama, nowa farba, pernamentna. Czekam az wyschna i jutro ocenie, ale wiem ze dobrze nie bedzie bo farby mi nie starczylo :( jakies twarde sie wydaja :/ a po farbowaniu loreal casting zawsze byly mieciusie eh Jak to ombre wyszlo?

Gość emyly
Za krotko trzymalam- wlasnie do mnie dotarlo -.-

Gość emyly
Nie zalujmy co zrobilysmy bo i tal nie cofniemy. Poki mlode to mozna miec dziwactwa na glowie :)

Gość emyly
Jaki olejek uzywacie? Sa efekty?

Ja używam roznych :> Mialam juz vatike kokosowa, amle dabur a Ostatnio skonczyla mi się henara. Został mi tylko czysty kokos;) Ze sklepowych mialam babydream niebieski i rozowy dla mam. I alterre olejki. No i olejek z pestek winogron z kuchni;> teraz czaję się na sesę i może znowu coś z alterry, albo olejek z hippa;) Szczególnie polecam olejek kokosowy - do wszystkiego super;)