Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tgmtad

Umowilam sie z facetem z internetu a jestem gruba

Polecane posty

Gość Tgmtad

Nie wiem co robic:o Nie pytal o wage,zdjecie twarzy dalam

Gość cyrk na kołach
a co masz robić? umówiłaś się, to idź na randkę ;-)

Gość fjdjdj
No a może on właśnie takie lubi :-) ile wazysz i wzrost?

Gość Tgmtad
65,165cm

Gość Tgmtad
Akurat widzial lewy profil tylko

Gość nie jestes gruba ;/
Ja waze 57 kg i mam 158 cm, wiec pewnie mamy podobna figure, ale ja wcale gruba nie jestem :O z tym ze ja duzo cwicze na silowni i kiedys duzo pracowalam fizycznie wiec mam miesnie wyrobione, wiec u mnie waza tyle miesnie, a u ciebie nie wiem czy to miesnie czy tluszcz

Gość Tgmtad
W piatek,nie cwicze

Gość blackcaffe
nie żartuj, ja też tyle waże i nie uważam się za grubą

Gość znowu 10 osób pisze,.,,,,,
skoro się umówiłaś to idź najwyżej drugiej randki nie będzie :D przecieź cię nie zje :D

no ale przestańcie ją oszukiwać że jest szczupła :O jest realistką to niech nią pozostanei a nie żyje w przekonaniu że ma smukłą sylwetkę :D

Gość nie jestes gruba ;/
poza tym nawet jesli to tluszcz, to otyla nie jestes, BMI masz w normie, wiec pewnie jestes tylko zaokraglona tu i tam, mozna to ladnie zatuszowac odpowiednim ubraniem... Jak masz faldki na brzuchu to ubierz jakas luzna tunike albo szeroka koszule, pelno takich w sklepach teraz... a jak masz grubsze nogi to mozesz zawsze zalozyc dluga spodnice albo sukienke, dlogosc maxi jest w modzie juz kolejny rok i nie bedzie to wygladalo dziwnie, a w sklepach jest duzo ladnych dlugich spodniczek i sukienek.

Gość Tgmtad
Wiem ze mam 10kg nadwagi ale chorowalam kiedys na bulimie i jak z niej wyszlam to schudnac nie idzie

Gość nie jestes gruba ;/
do tego buty na koturnach, dodadza ci centymetrow, a im wyzsza sie ebdziesz wydawac tym jednoczesnie szczupleszja, bo proporcje musza byz zachowane :) na wierzch kurteczka dzinsowa albo ladna marynarka i bedziesz wygladac wiosennie i promiennie, nawet nie zauwazy ze nie nalezysz do chudych lasek ;) chociaz i tak moge sie zalozyc ze masz normalna budowe ciala, gruba nie jestes, co najwyzej to nie jestes wychudzona

Gość nie jestes gruba ;/
Jak mozesz miec 10 kg nadwagi wazac 65 kg przy 165 cm? ale skoro chorowalas na bulimie... to chyba jeszcze sie nie wyleczylas skoro takie bzdury wypisujesz. to lepiej idz na spotkanie z psychiatra a nie z facetem :O

Gość blackcaffe
żenada, o czym wy piszecie!!! jaka gruba!!! to ile miałaby wyżać 45 kg! to mi dopiero okaz godny uwagi. Dziewczyno weź się ogarnij, wyglądasz dobrze, i pamiętaj o doświadczeniach z przeszłości, bulimia.

Gość Tgmtad
Ne napisze mu takich rzeczy:o

Gość blackcaffe
w końcu jakaś jedna normalna dołączyła

Gość blackcaffe
przestań przeżywać, tylko przygotowywuj się do randki. Nie jesteś gruba!!! Też problemy tu macie, porażka. Gruba 65kg i gruba, dziewczyno nie masz innych problemów?

Gość Tgmtad
Mezczyzni wola szczuple:(boje sie ze go rozczaruje soba

idź i tyle póxniej się będziesz martwić a nie na zapas. tak jesteś gruba ale to chyba randki nei wyklucza. juz ktoś napisał mozę jemu takei sie podobają a może cie lubi i mu to nie bedzie przeszkadzalo. bez sensu byloby pisanie ze nie ide bo jestem gruba stwierdzilby ze jestes idiotka albo szukasz wymowki a powod jest inny.

gdym tyle ważyła, to z domu bym się wstydziła wyjść, przez min 2 miesiące, w czasie których zrzucałbym min 6 kg, a następnie kolejne 8

Gość myslecrealnie
Sorry, ale ona jest trochę gruba, może ne tak bardzo, ale jednak, więc nie piszcie, że nie. Mam taki sam wzrost i ważę 53 kilo, jak za granicą przytyłam do prawie 60, to się czułam bardzo gurbo i byłam trochę już gruba. A może ten facet takie lubi? Przecież różne są gusta, więc się nie przejmuj. Poza tym zawsze możesz schudnąć. A może on też jest gruby ;)? Skąd wiesz?

Gość nie ,nie jestes w ciąży
załóż gacie obciskowe na brzuch tym sposobem wysmuklisz się i zyskasz seksowne proporcje , naprawde działa

Gość wypowiem sie i ja....
Dziewczyno , masz prawidłową wagę , zależy tylko jak rozłożyły sie kilogramy , jesli masz figurę klepsydry...na pewno wyglądasz super! Niczym sie nie przejmuj , popatrz na te naprawdę grube , które tu topiki zakładają. A te , ważace 53 kg , przy tym samym wzroście , to z pewnością szkieletory bez ""'cycka i tyłka"

Gość sobie tak mów mów sobie
te ważące 53 kilo to superlaski, a nie żadne szkieletony :) Za takimi to faceci się oglądają na ulicy, a nie za tymi co ważą ponad 60 kilo. Taka prawda ;)) Nic nie stoi na przeszkodzie by schudnąc i dobrze wyglądać!