Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fieodora

Czemu mamy kompleksy?

Polecane posty

a najczesciej młode osoby, a patrzac tak bezstronnie: jestesmy młodzi piekni zdrowi i inteligentni, czym tu sie przejmowac. a mimo to nadal są/

Gość ja damą, a ty rycerzem
Ja mam kompleksy, bo nikt nigdy mnie nie pochwalił, zawsze się ze mnie śmiali i dogadywali. I tak to...

ja damą, a ty rycerzem a nie spojrzałas nigdy w lustro i nie zpaytalas sama siebie "czym Ty sie przejm ujszesz, jest dobrze"?

Gość według mnie poniewaz aczkolwie
Tv, photoshop.. dlategoż.

cos w tym jest, media chyba robia nam wode z mózgu skoro tabletki na odchudznie promuje modelka, a specjalistka od skórki pomaranczowej nie wie co to cellulit

Na kazdego dziala, Tak reklamy to syf, wkolko sie powtarzaja i wbijaja sie do glowy. Ja nieogladam telewizji od wielu lat bo niemam ochoty przez te reklamy.

Gość deszczowa piosenkaaaa
Jak mam się wcale, nic a nic, nie przejmować tym, że mam krzywe nogi, od kolan, rozchodzą mi się łydki na boki, nie ma bardzo dużej przestrzeni, ale jest widoczna, jak idę i widzę swój cień przed sobą to widzę jak łydki rozchodzą się na boki, wiem, że inni też to widzą, kiedyś założyłam spódnicę i taka znajoma spojrzała z uśmieszkiem, czułam się jak ktoś, kto się ośmiesza/ktoś wyśmiany. Wiem, że ludzie mają poważne kłopoty, staram się siebie zaakceptować, bo wiem, że szkoda życia na zadręczanie się czymś, czego nie można zmienić, macie jakieś rady?

na mnie nie. dziś juz nie retuszuje sie niedoskonałosci i akcentuje atutów, dzis trzeba byc w całosci ideałem ;/ tv to zuo, po 15 min mnie drażni i wyłączam

deszczowa piosenkaaaa a nie mozna tego zmienic? mam kolezanke, pamietam kiedys tez miala taka przypadłosc a po kilku latach jest ok, moze samo z czasem Ci przejdzie albo poprost skup sie na tym co w sobie lubisz. z tymi ludzmi to jest tak ze najwieksza uwage zwracaja u innych na to czego w sobie nie lubią.

Fieodora, jak zmienić, jak ona to zmieniła, jakieś ćwiczenia? Mam 26 lat.

Czytałam teraz na forum, nie chcę żadnej operacji kości, żeby je wyprostować, są też jakieś opaski na kolana, ale mniej skuteczne. Dobranoc 🌼

Gość kolezanko i kolego
Bo ludzie sie krytykuja zamiast chwalic, slyszymy zewszad ludzka zlosliwosc, wysmiewanie sie z innych i sami zaczynamy sie bac wysmiania, tracimy wiare w siebie. Albo ktos nas wysmieje i to z nami zostaje, bo takie rzeczy pamieta sie bardziej niz komplementy.

Gość pluto1611
jw

Gość dssdwgg
Ja tak mam przez kolezanke. Nigdy nie pochwali itp, tylko zawsze krytykuje brzydalu itd.. debilka