Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakakaja

Obolałe sutki i bół w okolicach macicy zaraz po rzuceniu tabletek anty !!!

Polecane posty

Gość jakakaja

Czy może któraś z Was miała tak samo po rzuceniu tabletek? Nie uprawiałam seksu od ostatniego okresu więc ciąża odpada. Czy to normalne czy lepiej zapisać się na wizyte?

spokojnie to normalne tez tak mialam - sutki tak mnie bolaly ze dotknac ich nie moglam !!! do tego macica, brzuch i jajniki - to wszystko to normalna rzecz organizm przyzwyczaja sie do odstawienia tab - kontaktowalam sie z lekarzem w tej sprawie - powiedziala ze nie mam czym sie martwic i ze takie cos moze trwac nawet pol roku u mnie naszczescie po 2 miesiacach minelo :)

Gość jakakaja
O jej! Aż tak długo? ;/ Tzn. bo ja koniecznie chciałam sobie zrobić przerwę tak mniej więcej 2 miesięczną od tabletek anty bo słyszałam różne opinie na temat zbyt długiego zażywania.. A myślisz że nie ma to znaczenia jeżeli za 2 miesiące zacznę znów brać tabletki?

nie ma znaczenia :) jesli zacznesz je znowu brac to objawy mina :) ja przestalam je brac bo chce zajsc w ciaze - wiec temu u mnie tak dlugo trwaly te dolegliwosci co do robienia przerwy w braniu tab - tez slyszalam rozne opinie - dla mnie lekarz nie kazala przerywac ich brania - a dodam ze bralam je 6 lat

Gość jakakaja
I wciągu 6 lat nie mialas zadnej przerwy? I przepraszam ze zapytam ale od czasu rzucenia tabletek ile czasu już starasz się o dzidzię?

nie mialam przerwy ani razu - regularnie chodze do ginekologa - powiedzial mi ze nie musze odstawiac tab co do bobasa to dopiero zaczelismy starania - bo staramy sie dopiero drugi miesiac